Nederlandse Sunna Wehrmeijer te horen in The Hunger Games films


LOS ANGELES, 20141104 -- De Nederlandse componiste Sunna Wehrmeijer (30) is te horen als solo vocaliste op de soundtrack van de film The Hunger Games: Mockingjay - part 1, die 19 november 2014 in bioscopen verschijnt.

Nederlandse Sunna Wehrmeijer te horen in The Hunger Games films

Wehrmeijer neuriet een melodie die onderdeel is van de achtergrondmuziek van de film, een melodie die fans zullen herkennen van het tweede deel van de filmreeks, Catching Fire,  die vorig jaar uitkwam. De tune in kwestie is gelinkt aan de hoofdpersoon Katniss Everdeen, gespeeld door Jennifer Lawrence.

Sunna Wehrmeijer woont en werkt sinds 2007 als componist in Los Angeles en heeft inmiddels meegewerkt aan de muziek van een indrukwekkend aantal Hollywood films, zoals: Maleficent met Angelina Jolie, After Earth met Will en Jaden Smith, Prometheus en Robin Hood van Ridley Scott, en onlangs componeerde ze een deel van de muziek voor Nightcrawler met Jake Gylenhaal. Ook werkte ze samen met Moby als arrangeur op zijn laatste album Innocents.

Ze was eerder dit jaar genomineerd voor een Emmy award voor muziek die ze schreef voor een Amerikaanse commercial. In 2013 was ze genomineerd voor een Jerry Goldsmith award.

Deel: ' Nederlandse Sunna Wehrmeijer te horen in The Hunger Games films '
Lees ook