Zwoele zomerhit voor artiestenduo 2-FORCE


Nieuwe single `TINTELS' wellicht landelijke doorbraak

ALMERE, 20100719 -- 'TINTELS' is de titel van de inmiddels vierde single van het artiestenduo 2-FORCE, dat gevormd wordt door de broers Eddy & Roy van Slimming. Het lied kan wel eens een heel grote zomerhit worden.

De single is het best te omschrijven als een zwoele zomertrack met reggae invloeden. Een nummer dat je onmiddellijk doet verlangen naar parelwitte stranden, kijkend naar de mooiste zonsondergang.

De Wijn/Weller
De nieuwste single van 2-FORCE is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Peter de Wijn (tekst en muziek) en Velibor Weller (producer) en komt te staan op het Nederlandstalige album dat later dit jaar verkrijgbaar zal zijn.
Het album bevat uitsluitend eigen nummers in een mix van diverse muziekstijlen en wordt onder het label van YaYa Records uitgebracht.

Doorbraak
TINTELS is nu te downloaden via Legaldownload en binnenkort via iTunes.
2-FORCE is al een veelgevraagde podiumact in het midden van het land, maar met het uitbrengen van deze single wordt gehoopt op een definitieve doorbraak in de Nederlandse muziekindustrie.

2-FORCE; een stijlvol n veelzijdig artiestenduo met ruim 17 jaar podiumervaring, dat al verschillende kanten van zichzelf heeft laten zien, maar mensen blijft verrassen!

Luister naar Tintels via www.legaldownload.net/2_Force+13946/track/205510/Tintels


Deel: ' Zwoele zomerhit voor artiestenduo 2-FORCE '
Lees ook