Nijmeegse singer/songwriter Imre Griffioen presenteert debuut album


Gratis download van de song "Hij vertrok"

NIJMEGEN, 20100128 -- Op 2 februari 2010 komt het debuut album van de Nijmeegse singer/songwriter Imre Griffioen (19) uit. Op dezelfde datum zal 's avonds om 20.30 uur in het Kolpinghuis de release party plaatsvinden.

Het album "Contact" gaat over contact in de breedste zin van het woord: contact met zijn vader die hij door de scheiding van zijn ouders een tijd niet gezien heeft, contact met zijn ouders maar ook contact in de liefde. Zijn liedjes zijn een mix van jazzy popsongs met een theatraal thema.

Op MusicFromNL is een gratis download van de song "Hij vertrok" verkrijgbaar: www.musicfrom.nl/artiesten/14953/imre-griffioen.html
Het debuut album is op deze site overigens goed ontvangen, Imre Griffioen staat momenteel op nummer 2 in de Top40 van deze site (www.musicfrom.nl/top40/)

Imre is opgegroeid rond en in Nijmegen en is al van jongs af aan genteresseerd geweest in muziek. Toen hij naar de vrije school ging in Nijmegen kreeg hij veel te maken met kunstvormen zoals muziek en euritmie. Op zesjarige leeftijd ging hij op pianoles.

Imre hield vanaf zijn kindertijd ook veel van dans. Hij begon met Zarow, een Bulgaars folklore/theater ensemble. Daarnaast nam hij tapdanslessen en zou later nog klassiek ballet gaan doen. Momenteel volgt hij in Arnhem de opleiding MBO Dance.

Met zijn band, die hij aanvankelijk speciaal voor de CD opname had opgericht, treedt hij op rondom Nijmegen en daarbuiten. Ze speelden onder andere op de Vierdaagse Feesten in Nijmegen en tijdens het In-Motion Festival.

Voor meer informatie: www.imregriffioen.nl


Deel: ' Nijmeegse singer/songwriter Imre Griffioen presenteert debuut album '
Lees ook