Luid en opwindend… Motörhead lanceert collectie seksspeeltjes


Nieuwe vibraties van heavy metal legendes ­ 4 kogel­ en staafvibrators met het iconische logo van de band.

ZWAAGDIJK, 20150904 -- De rocklegendes van Motörhead hebben hun eigen collectie seksspeeltjes gelanceerd. Volgens zanger Lemmy leveren de vier kogel­ en klassieke staafvibrators, allemaal versierd met het iconische logo en artwork van de band, de “power & pleasure” die fans mogen verwachten van de luidste band op aarde. Seksgod Lemmy, 69: “Één van de nummers op ons debuutalbum heet “Vibrator”, het was dan ook enkel een kwestie van tijd voor we onze eigen vibrators uit zouden brengen. En het was het wachten meer dan waard”, zegt Motörhead zanger Lemmy.

“Zodra we de Motörhead vibrators zagen wisten we direct dat we deze naar Nederland wilden halen. Vibrators van de beste rockband ter wereld ! Ze zijn niet alleen ontworpen voor rock liefhebbers en fans van de band, maar voor iedereen die een vleugje rock-en-roll aan zijn of haar seksleven toe wil voegen”, vertelt Mischa Heins, account manager bij Eropartner Distribution.

De collectie weerspiegelt het rock­‘n­roll leven van de band perfect. De vibrators zijn twee keer zo krachtig als vergelijkbare vibrators, waardoor stilzitten onmogelijk is.

Motörhead is één van ’s werelds bekendste metalbands. De band heeft meer dan 20 miljoen albums verkocht, 22 studio albums uitgebracht  en talrijke singles, waaronder de hits ‘Ace of Spades’ en ‘Overkill’, waarnaar de vibrators zijn vernoemd. Het allernieuwste album, Bad Magic, kwam uit op 28 augustus en de band was onlangs nog te zien op het Engelse Glastonbury Festival.

Lemmy, die eigenlijk Ian Kilmister heet, werd achtste in de Living Seks Legends­lijst van het tijdschrift Maxim. Hij zei ooit: “Ik weet precies wat ik moet doen met een bepaald soort meisje.”

Motörhead ­ The Official Pleasure Collection ­ is nu verkrijgbaar in winkels en webshops.


Deel: ' Luid en opwindend… Motörhead lanceert collectie seksspeeltjes '
Lees ook