Dana Winner staat voor uniek theaterseizoen 2008-2009


Meer dan 30 concerten door heel Nederland

HILVERSUM, 20080531 -- De zeer geliefde Belgische zangeres Dana Winner gaat komend seizoen opnieuw geheel Nederland door. Na twee succesvolle jaren in Nederland pakt Dana grootser uit dan ooit.

Komend jaar staat Dana Winner 20 jaar op de bhne. De start van dit jubileum vindt plaats op zondag 5 oktober 2008 in het World Forum Theater te Den Haag, inmiddels al weer voor het derde achtereenvolgende jaar lokatie voor een concert van Dana Winner. Het betreft het concert "Tussen Nu en Morgen" met een uitgebreide band. Ook Nijmegen (De Vereeniging) en Groningen (Martiniplaza Theater) doet ze aan met dit concert.
In december staan maar liefst 5 kerstconcerten in kerken gepland w.o. de Eusebiuskerk te Arnhem, de Grote Laurenskerk Alkmaar en de Basiliek te Oudenbosch.
In het voorjaar 2009 gaat Dana verder met concerteren door heel Nederland. Er staan in ieder geval 23 concerten van Sittard tot Drachten en van Stadskanaal tot Middelburg gepland.
Het is niet verwonderlijk dat er veel vraag is naar Dana Winner. Onlangs was ze te bewonderen in de Amsterdam Arena waar ze optrad in "Samen met Dr". Ze was de enige buitenlandse artieste en het nummer "Als je alles weet" was kwalitatief verreweg het beste nummer van de avond.
Komend najaar komt Dana Winner met een nieuw album, dit zal een grote rol gaan spelen in de op handen zijnde concerten.
Voor meer informatie over Dana Winner kijkt u op www.danawinner.com


Deel: ' Dana Winner staat voor uniek theaterseizoen 2008-2009 '
Lees ook