Nieuwe Luxor Concert Ger Vos voor het vijfde jaar op rij uitverkocht


Rotterdams zakenleven sponsort 500 tickets Feeling Good Tour voor eenzame ouderen

Rotterdam, 20161124 -- Voor het vijfde jaar op rij geeft societyzanger en entertainer Ger Vos op maandag 28 november in het Rotterdamse Nieuwe Luxor Theater een galaconcert voor meer dan 1500 gasten. Prominente gasten uit het Nederlandse zakenleven, de politiek en de entertainmentwereld zullen hun opwachting maken op dit jaarlijks terugkerende Rotterdamse society event. Tijdens deze lustrumversie wordt Ger Vos begeleid door Guido’s Orchestra o.a. bekend van de Symphonica in Rosso concerten met o.a. Simply Red, Marco Borsato, Lionel Richie, Sting en Diana Ross. Gastoptredens van Lee Towers, Wendy Kokkelkoren en een hele speciale mystery guest maken het feest compleet.

Nieuwe Luxor Concert Ger Vos voor het vijfde jaar op rij uitverkochtOok dit jaar maken Careyn, het Rotterdamse zakenleven en 1000 betalende gasten het mogelijk dat ook 500 ouderen uit de gouden generatie het concert gratis kunnen bijwonen. Met deze giften is het mogelijk gemaakt dat ouderen die zelden een uitje hebben, een onvergetelijke avond wordt aangeboden. Na het concert wordt er door de VIP gasten nog tot in de late uurtjes feest gevierd tijdens de VIP afterparty. 

Careyn, een van de grootste Nederlandse zorgverleners en diverse vrijwilligers hebben de 500 ouderen vooraf geselecteerd. Tevens organiseren zij het vervoer uit de regio met circa 10 luxe touringcars. Voorafgaand aan het concert, 18.00 uur, worden de ouderen als ware VIP’s ontvangen met live muziek, een hapje en een drankje. Aansluitend bezoeken de ouderen het concert. Rond 22.00 uur keren zij weer huiswaarts met een goed gevulde goodiebag. Voor het publiek gaat de zaal om 19.00 uur openen. Het concert begint om 20.00 uur.

Careyn

Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van hun klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan hun vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.


Deel: ' Nieuwe Luxor Concert Ger Vos voor het vijfde jaar op rij uitverkocht '
Lees ook