Ferry Corsten brengt 20 Years megamix uit als App


Ferry Corsten heeft ter ere van zijn 20 jarig jubileum als producer een speciale megamix gemaakt, die uitsluitend wordt uitgebracht als App. Hij is hiermee de eerste artiest wereldwijd die een nieuw album op deze manier aanbiedt.

HEERENVEEN, 20111129 -- Ferry Corsten heeft ter ere van zijn 20-jarig jubileum als producer een speciale megamix gemaakt, die uitsluitend wordt uitgebracht als App. Hij is hiermee de eerste artiest wereldwijd die een nieuw album op deze manier aanbiedt. De App bestaat daarnaast uit een volledige discografie en uniek beeldmateriaal van de afgelopen twintig jaar. De Ferry Corsten 20 Years App is voor € 4,99 verkrijgbaar in de App Store.

Ferry Corsten 20 Years App
De App bevat een één uur durende mix van 34 van Ferry Corsten’s beste tracks van de afgelopen twintig jaar. Niet alleen tracks onder zijn eigen naam, maar ook die onder zijn projectnamen System F en Gouryella zijn erin opgenomen.

Naast de megamix bevat de App een fotomorph van Ferry’s gezicht door de jaren heen, beeldmateriaal van zijn muzikale leven, Dance feesten, zijn werk in de studio en afbeeldingen van zijn albums met de bijbehorende tracklists en een link naar iTunes om het betreffende album of nummer direct aan te schaffen.

Speciaal voor zijn fans
Ferry Corsten over zijn App: “Time flies when you are having fun! De afgelopen 20 jaar zijn omgevlogen en ik kijk uit naar de volgende 20 jaar. Ik hoop dat jullie net zo van de App genieten als ik heb gedaan tijdens het maken er van. Ik wil iedereen bedanken voor de support. Zonder jullie zou ik niet zijn waar ik nu ben!”.


Kijk op www.ferrycorsten.com/20 voor achtergronden en een impressie van de App.

Ferry Corsten door de jaren heen
Ferry Corsten is één van de grootste Nederlandse Dance producers. Hij begon zijn carrière in 1991 met de release van zijn eerste track ‘Spirit of Adventure’. Op het label Ministry of Sound mixte hij onder andere zijn Trance Nation serie, die één van de best lopende Dancecompilaties ooit werd met bijna 1 miljoen verkochte exemplaren.

In 1995 won Ferry de Grote prijs van Nederland, werd hij verkozen tot Producer of the Year tijdens de prestigieuze Ericsson Muzik Awards en ontving hij een Zilveren Harp. Dit jaar is hij genomineerd voor de Gouden Harp, een oeuvreprijs van Buma Cultuur.

In 2007 lanceerde Ferry Corsten Full on Ferry. Dit zijn avonden waarop hij zijn fans verrast met een spectaculaire show en unieke back to back sets met grote artiesten.

In dat jaar ontstond ook Corsten’s Countdown, een unieke interactieve Dance radioshow waarbij luisteraars wekelijks via onder andere Facebook kunnen stemmen op hun favoriete track. De radioshow wordt in meer dan 50 landen uitgezonden en is jaarlijks genomineerd als best radioshow van de wereld.

Ferry Corsten maakte remixes voor onder andere U2, Faithless, Moby, The Killers, de Japanse superster Ayumi Hamasaki, William Orbit, Duran Duran, Public Enemy en Tiësto. Hij heeft meerdere albums op zijn naam staan en werkt momenteel aan een nieuw album met topartiesten, dat begin volgend jaar op zijn label Flashover Recordings wordt uitgebracht.

Meer informatie over Ferry Corsten is te vinden op ferrycorsten.com

Speak
Speak is een digitaal communicatiebureau gevestigd in Heerenveen met een sterke focus op App ontwikkeling. In nauw overleg met Ferry Corsten en zijn management heeft Speak zorggedragen voor de volledige ontwikkeling van de App: concept, interactie, design en techniek. Meer informatie over Speak kunt u vinden op speak.nl


Deel: ' Ferry Corsten brengt 20 Years megamix uit als App '
Lees ook