Hyves gaat concerten live uitzenden


AMSTERDAM, 20111110 -- Hyves gaat onder het label Hyves Huiskamerconcerten concerten live uitzenden op zijn platform. Het optreden van Acda en de Munnik op 17 november zal het eerste concert zijn dat live wordt geregistreerd en uitgezonden op Hyves.nl.

Hyves gaat onder het label Hyves Huiskamerconcerten concerten live uitzenden op zijn platform. Het optreden van Acda en de Munnik op 17 november zal het eerste concert zijn dat live wordt geregistreerd en uitgezonden op Hyves.nl.

Hyves wil hiermee een breder publiek toegang geven tot de populaire Huiskamerconcerten dat het sociale netwerk sinds een half jaar organiseert op het kantoor in Amsterdam.

Maandelijks maken Hyvers kans om, door middel van deelname aan een actie, te worden uitgenodigd voor een concert in de Hyves Huiskamer. Deze exclusieve optredens met Nederlandse topartiesten zijn bedoeld voor een selecte groep fans en zijn tot nu toe een groot succes dankzij de informele en persoonlijke sfeer.

Tot nu toe traden onder anderen Ben Saunders, Selah Sue, Racoon, Chef’Special en Krystl op. Om ook andere Hyvers en fans de kans te geven om de concerten virtueel bij te wonen start Hyves op 17 november met live streamen. Hiervoor hoef je niet ingelogd te zijn. Daarnaast wordt ook groepchat (Hyves Zwermen) geïntroduceerd. Hiermee kunnen Hyvers voor, tijdens en na een concert met elkaar chatten.

“Door de Hyves Huiskamerconcerten kunnen we de Hyver iets extra’s bieden. In plaats van 200 Hyvers kunnen nu 20.000 Hyvers - of meer - virtueel aanwezig zijn,” aldus hoofdredacteur  Nine Taihuttu-Ludwig

Hier zie je een registratie van Krystl in de huiskamer.


Over Hyves
Hyves is Nederlands grootste sociale platform dat mensen verbindt door middel van nieuws, sport en entertainment. De persoonlijke profielen blijven belangrijk, maar de focus is verschoven naar relevante contacten. Samen praten over wat er Nu en Straks gebeurt, samen gamen, samen muziek luisteren. Altijd iets om over te praten. Hyves weet wat er speelt in Nederland. 


Deel: ' Hyves gaat concerten live uitzenden '
Lees ook