NNMT maakt prachtige theatervoorstelling “Niets is wat het lijkt”


RODEN, 20170520 -- Op 6 juni 2017 is de Try-out van het jongste theatergezelschap van Noord-Nederland, het Noord Nederlands Muziektheater, met de voorstelling "Niets is wat het lijkt". Niet de leeftijd is de maatstaf maar de oprichtingsdatum van januari jongstleden is hierin bepalend. Desondanks heeft het gezelschap met een muzikale achtergrond een zeer bijzondere voorstelling op de planken gezet.

[Noord Nederlands Muziektheater]

Gedurende de voorstelling van ca. 90 minuten krijgt u wonderschone liedjes te horen afgewisseld door deels waargebeurde, veelal autobiografische verhalen. De rode draad van de avond wordt gevormd door het feit dat in het leven niets lijkt te zijn wat het werkelijk is. Perceptie en perspectief zetten ogenschijnlijke alledaagse gebeurtenissen in een ander daglicht. Dit leidt tot lachwekkende situaties en tegelijkertijd houdt het ons een spiegel voor.

Het is echter de muziek die alle zogenaamde waarheden ontstijgt. Zij is puur en staat open voor iedere beleving. Je vindt het mooi of het is niet jouw stijl maar ze is wat ze is, een liedje. Soms ontroerend een andere keer opruiend, voor eenieder in te vullen.
De nummers zijn merendeels eigen composities. Geschreven naar aanleiding van diverse levenservaringen en vertegenwoordigen een tijdsbeeld. Het genre is zeer gevarieerd, van ballads, rock tot jazz. De stukken zijn niet direct in een hokje te plaatsen maar vormen een mooi geheel met de verhalen.

Het uitvoerend gezelschap bestaat uit 7 personen: Minka Zaal, Eddy Tinge,
Axel de Meijer, Rob Masseling, Michel Tinge, Harry Land en Jeroen Jongejan. Zij worden ondersteund door 2 technici en de regie is in handen van Ellen Vorenkamp.
 Voorstelling:        “Niets is wat het lijkt” Locatie:            Theater de Winsinghhof in Roden (Dr.) Kaarten:            www.theaterroden.nl Info:               info@nnmt.nl Try-out:            dinsdag 06 juni 2017 Aanvang 20:15 Voorstelling:       donderdag 15 juni 2017 Aanvang 20:15           vrijdag 15 juni 2017 Aanvang 20:15 


Deel: ' NNMT maakt prachtige theatervoorstelling “Niets is wat het lijkt” '
Lees ook