Grasshopper gearriveerd bij HAS hogeschool


Venlo, 20150304 -- Woensdag 4 maart heeft de directie van Green People Recruitment, Marco Janssen en Jos van Kleef, de "Grasshopper" (officiële naam van het kunstwerk) afgeleverd bij de HAS in Venlo. De Grasshopper, een kunstwerk van Arnold van der Meij, werd door directeur Frans van Leijden met veel enthousiasme in ontvangst genomen.

Grasshopper gearriveerd bij HAS hogeschool
Voor het bekleden van het levensgrote kunstwerk gebruikte Arnold van der Meij kunstgrasafval van het Floriadeterrein. Green People Recruitment vindt dit kunstwerk zo goed bij HAS Hogeschool passen dat ze besloten hebben het kunstwerk voor onbepaalde tijd in bruikleen te geven. Tevens start nu een wedstrijdje onder studenten en personeel van de HAS in Venlo voor 't verzinnen van 'n passende (HAS-)nickname cq geuzennaam voor de "Grasshopper”.

Over HAS Hogeschool
HAS Hogeschool is hét top opleidingscentrum van Zuid-Nederland in de sector agro, food en groene ruimte met twee locaties: in Den Bosch en Venlo. De instelling heeft 2700 voltijdstudenten aan verschillende opleidingen op het gebied van agro, food, en groene ruimte. Daarnaast volgen 300 cursisten verschillende bedrijfsopleidingen en is de instelling actief op het gebied van onderzoek en advies. HAS Hogeschool is een middelgrote hogeschool, waar de dynamische driehoek van studenten, docenten en bedrijfsleven centraal staat. Kernwaarden zijn betrokkenheid, innovatie, resultaatgericht, internationalisering en ondernemerschap. Er zijn 400 medewerkers werkzaam.
www.hashogeschool.nl
www.haslimburg.nl

Over Green People Recruitment
Green People Recruitment is een betrokken, praktische en resultaatgerichte dienstverlener voor werving, selectie en loopbaanontwikkeling in de sectoren veehouderij, tuinbouw, agrotechniek en food. Gespecialiseerd in het matchen van mbo-, hbo- en universitair opgeleid personeel met organisaties en bedrijven in deze sectoren. We geloven in specialisatie en daar ligt onze kracht ook. We beschikken over een groot en steeds groeiend bestand van tevreden en toonaangevende klanten in binnen- en buitenland en een enorme database met agro- en foodkandidaten.
Green People Recruitment: "Kracht door specialisatie !"
www.greenpeoplerecruitment.com

Deel: ' Grasshopper gearriveerd bij HAS hogeschool '
Lees ook