'Ruimte voor Innovatie' scriptieprijs voor innovatie in de zorg


Ijsselstein, 20131126 -- Na de succesvolle scriptieprijs in 2013 is de scriptieprijs 2014 weer geopend. De initiatiefnemers Stichting Digitalezorg.nl en ZonMw geven hiermee ook dit keer weer ruimte aan vernieuwende ideeën en vergroten de kans op succesvolle doorontwikkeling.

De scriptieprijs is gericht op (bijna) afgestudeerde HBO en WO -studenten. Zij nemen deel door hun afstudeerscriptie over een innovatief onderwerp in de zorg in te dienen. Hierbij dient er een raakvlak te zijn met ICT en/of eHealth. Zoals bijvoorbeeld een methode om contact op afstand te maken tussen ouders en hun kind in de couveuse.

Er worden twee prijswinnaars aangewezen, één voor HBO en één voor WO studenten.  De prijs bedraagt E 1.000,--Daarnaast zullen de initiatiefnemers ook verschillende workshops aan de finalisten aanbieden die gericht zijn op succesvolle doorontwikkeling. De winnaars krijgen de prijs tijdens het Young Professionalprogramma op de Zorg & ICT beurs in maart 2014 symbolisch uitgereikt.

Scripties kunnen worden ingediend tot 1 maart 2014. Meer informatie hierover is te vinden op: https://www.ruimtevoorinnovatie.nl

De scripties worden beoordeeld door een vakjury die bestaat uit kopstukken die hun sporen verdiend hebben in de zorgwereld:


Deel: ' 'Ruimte voor Innovatie' scriptieprijs voor innovatie in de zorg '
Lees ook