Wibi Soerjadi organiseert springcourse voor pianotalent


ZEIST, 20090305 -- Wibi Soerjadi gaat in de Springcourse 2009 op zoek naar nieuw talent. De Springcourse is een buitengewone mogelijkheid voor pianotalent om een kijkje in de keuken te krijgen van meesterpianist Wibi Soerjadi.

Normaliter geeft hij zelden gehoor aan de vele verzoeken van jonge pianisten tot privlessen of masterclasses. De Springcourse is daarop een muzikale uitzondering en geeft hiermee een opening voor een exclusieve pianistische ervaring.

De Springcourse wordt beleefd op het landgoed van Wibi Soerjadi en zijn bijzondere concertvleugels. De deelnemers verblijven tijdens de masterclasses 2 dagen op Wibi Soerjadi's Landgoed De Wulperhorst. Wibi Soerjadi heeft ervaren dat er op deze manier een muzikale band tussen de deelnemers ontstaat waardoor ze boven zichzelf uitstijgen en als zodanig presteren.

Tijdens de intensieve masterclasses op 28&29 april en op 2&3 mei wordt er aandacht besteed aan onder andere: Techniek, klank, concentratie, interpretatie, houding, podiumangst, podiumperformance, zijn unieke `floating hand' en `muscle mind' methode en nog veel meer.

Als extra zeldzaamheid geeft de Springcourse alle deelnemers de mogelijkheid om met Wibi Soerjadi te mogen concerteren op de 2 exclusieve Springcourse Recitals 2009. De concerten zullen plaats vinden op het landgoed De Wulperhorst en in de toonzaal van het Bechstein Center te Woerden.

Om in aanmerking te komen voor de selectie kan men een kort videofragment sturen naar springcourse@soerjadi.com. Uit de inzendingen wordt een selectie gemaakt door onder andere Wibi Soerjadi zelf.
Voor meer informatie zie website www.soerjadi.com en www.wibimasterclass.hyves.nl


Deel: ' Wibi Soerjadi organiseert springcourse voor pianotalent '
Lees ook