Conference Line International boekt 10.000ste bijeenkomst


Apeldoorn, 20130411 -- Conference Line International heeft de 10.000ste bijeenkomst geboekt. Tevens viert ze haar 25-jarig bestaan en blikt kort terug. Conference Line International is in 1988 gestart en bestaat dit jaar 25 jaar.

Conference Line International heeft de 10.000ste bijeenkomst geboekt.Vorige maand heeft Conference Line International de 10.000ste boeking mogen realiseren voor één van haar vaste opdrachtgevers. Wat begon als een klein gespecialiseerd team is uitgegroeid tot een volwaardig congresbureau met oog voor kwaliteit, zonder de persoonlijke aanpak te verliezen.Conference Line International adviseert, begeleidt en organiseert wereldwijd bijeenkomsten voor diverse opdrachtgevers. 

"Ondanks het digitale tijdperk en de video-conferencing die wordt aangeboden, is er nog steeds behoefte aan face-to-face meetings. Dit zijn trends die we de laatste tien jaar duidelijk hebben opgemerkt. Daarnaast merk je dat men kiest voor een korter verblijf, men prijsbewuster is en zijn 'groene locaties' trendy. De 5-sterren hotels worden minder aangevraagd, de voorkeur gaat uit naar 4-sterren hotels" aldus Joost van Wijk. “Back to the basics!”

Vorige week hebben we één van onze loyale opdrachtgevers, Barbara Ingenbleek van TTN, in het zonnetje gezet als dank voor de afgelopen jaren. Barbara is tevreden over de dienstverlening o.a. omdat "de vaste medewerkers deskundig meedenken tijdens de organisatie van een conferentie.Is er een last-minute uitdaging, dan wordt het altijd opgelost" aldus Barbara Ingenbleek.“We blijven onverminderd hard werken aan het optimaliseren van onze dienstverlening en ons onderscheidend vermogen, zodat we u ook de komende jaren optimaal van dienst kunnen zijn" aldus Joost van Wijk.Noot voor redacties:

Deel: ' Conference Line International boekt 10.000ste bijeenkomst '
Lees ook