Kaap Doorn beste trainingslocatie van het jaar 2010-2011


DOORN, 20110623 -- Kaap Doorn is eerste geworden in de finale van de verkiezing 'Trainingslocatie van het jaar 2010-2011', georganiseerd door het vakblad T&D+Locations. Voor de verkiezing waren meer dan 50 bedrijven genomineerd. Uit de genomineerde bedrijven bleven er na het tellen van de stemmen nog 10 over. Deze 10 locaties zijn bezocht door mystery guests en na deze bezoeken zijn er 5 accommodaties overgebleven die hebben gestreden om de eerste plek.

“Wij werken al jaren hard aan onze bekendheid als dé trainingslocatie van Nederland.” aldus directeur Bob Nijhuis in een reactie. “Wij richten ons voor de volle 100% op onze zakelijke gasten en dit heeft zich nu vertaald in de eerste plaats in deze verkiezing. Wij zijn heel trots dat we uit al deze mooie bedrijven eerste zijn geworden en willen onze gasten en relaties hartelijk danken dat zij op ons hebben gestemd en ons zo vol overgave hebben gesteund.”

Kaap Doorn heeft in haar presentatie zichzelf geprofileerd als gastvrije en duurzame zakelijke locatie die met haar uitstekende keuken en technische faciliteiten de perfecte plek is voor zakelijke bijeenkomsten. De overzichtelijkheid van haar website, de gastgerichtheid en het feit dat Kaap Doorn zich voor 100% concentreert op zakelijke bijeenkomsten bleek voor de jury doorslaggevend. 

De verkiezing werd georganiseerd in Wijnfort Lent en werd vooraf gegaan door een inspirerende presentatie van social media expert Raymond Janssen, welke ook in de jury zat. De jury van de wedstrijd beoordeelde de zestien genomineerde bedrijven op ligging, bereikbaarheid, inrichting, klantgerichtheid,  website, flexibiliteit van de ruimtes en de prijs/kwaliteitverhouding.

Kaap Doorn Conferentiecentrum


Deel: ' Kaap Doorn beste trainingslocatie van het jaar 2010-2011 '
Lees ook