Onderwijskrant.nl start Vacaturebank


Heerenveen, 20110721 -- Onderwijskrant.nl start vanaf eind augustus met een geheel eigen vacaturebank. Docenten en studenten op zoek naar een baan kunnen zich hier vanaf 21 juli aanmelden, een profiel aanmaken en hun CV online zetten. Dit om onderwijsinstellingen zodoende een snel en gedetailleerd overzicht te bieden van geschikte kandidaten voor een bepaalde functie.

Na een viertal maanden proef te hebben gedraaid kent Onderwijskrant.nl dagen waarop zich 1000 tot 1500 bezoekers zich laten informeren over allerhande zaken binnen het onderwijs. Vanaf eind augustus gaat de website, na een zomerstop, officieel van start met een voltallige redactie.

Naast het bieden van artikelen, achtergrondinformatie, interviews en columns door en voor het onderwijs komt Onderwijskrant.nl tevens tegemoet aan de vraag van veel bezoekers om een overzicht te bieden van actuele vacatures binnen het onderwijs.

Hoewel ook deze vacaturbank pas eind augustus officieel van start gaat hebben docenten, studenten en andere geïnteresseerden vanaf 21 juli reeds de mogelijkheid om zich via vacature.onderwijskrant.nl  kostenloos en te melden en hun CV te plaatsen.

Anderswijs


Deel: ' Onderwijskrant.nl start Vacaturebank '
Lees ook