Open Huis Buitenschoolse Opvang KidsVilla te Bakkeveen


BAKKEVEEN, 20090907 -- De buitenschoolse opvang in Bakkeveen krijgt onder de naam KidsVilla een nieuwe kans. Op donderdag 17 september van 15.30 tot 18.30 uur houdt B.S.O. KidsVilla Open Huis. KidsVilla wil op deze manier ouders, familieleden en dorpelingen kennis laten maken met de buitenschoolse opvang.

Toen in mei 2009 het bericht kwam dat de buitenschoolse opvang (georganiseerd door Timpaan) in Bakkeveen werd stop gezet, besloot Margo Miedema-Kuperus om deze onder de naam KidsVilla een nieuwe kans te geven. Sinds 17 augustus worden de kinderen opgevangen door KidsVilla op de locatie bij Flippies Pretpaleis op camping 't Hout. Op maandag, dinsdag en donderdag worden de kinderen van school opgehaald en hebben op KidsVilla een grote ruimte tot hun beschikking met een uitgebreid assortiment spel- en speelmaterialen en een fantastische speeltuin.

Een maand na de start van B.S.O.KidsVilla worden de deuren open gezet. KidsVilla wil op deze manier ouders, familieleden en dorpelingen kennis laten maken met de buitenschoolse opvang. Bij B.S.O.KidsVilla staat op 17 september vanaf 15.30 uur de koffie voor u klaar!

Zie ook:
Open Huis BSO-kidsvilla


Deel: ' Open Huis Buitenschoolse Opvang KidsVilla te Bakkeveen '
Lees ook