Marktleider ChainWise released nieuwe versie Cursusplanner


Nu beschikbaar met meertalig portaal en volledig in de Cloud

HENGELO (OV), 20151104 -- ChainWise Cursusplanner 7.10 bevat een aantal praktische uitbreidingen van het toch al brede portfolio. De belangrijkste wijziging bevindt zich aan de voorkant. Nu volledig in de Cloud aangeboden en met uitgebreide meertalige mogelijkheden! Online inschrijven in de eigen look & feel en directe integratie met de planning en financiële administratie. Nog meer dan voorheen dé oplossing voor professionele opleiders.

ChainWise marktleider in opleidingssoftware
ChainWise Cursusplanner software is marktleider in opleidingssoftware voor BHV en Veiligheidstrainingen. Ook bedient zij professionele opleiders in andere segmenten. Met implementaties van 300 tot wel 80.000 cursisten is deze schaalbare oplossing ideaal voor professionele opleiders. De online cursusplanning functionaliteiten ondersteunen de volgende praktische processen:
  • Cursistenbeheer middels standaard geïntegreerde CRM
  • Samenstellen van cursussen en modules
  • Planning van de cursus; tijd, resources & locatie, standaard en op maat
  • Beheer en uitvoering
  • Aanwezigheidsregistratie en certificering
Met de direct gekoppelde portalen voor cursisten, klanten, docenten en portaal voor open online inschrijvingen biedt ChainWise de ‘one-stop-shop’. 

Steeds meer aanbieders vinden hun weg naar ChainWise Cursusplanner.

Over ChainWise
Gevestigd in Hengelo. Ontwikkelt software om bedrijfsprocessen te optimaliseren, kosten te besparen en inzicht te vergroten. www.chainwise.nl


Deel: ' Marktleider ChainWise released nieuwe versie Cursusplanner '
Lees ook