K’x creations breidt uit in Nederland


DEN BOSCH, 20111024 -- K’x creations (België) heeft een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Business Energy B.V. uit ’s-Hertogenbosch. Met dit partnership beoogt K’x creations haar vernieuwende concepten in Nederland grootschaliger in de markt te kunnen zetten. K’x creations levert diensten op het gebied van communicatie, brand activation en experience marketing met als specialisatie voeding, gezondheid, sport, kids en educatie.


Specialisatie voeding, gezondheid, sport, educatie en kids marketing

K’x creations is een creatief organisatie-, marketing- en communicatiebureau dat zich onder andere richt op educatieve projecten voor het onderwijs. Speerpunten zijn: voeding, gezondheid, sport, educatie en kids markteting. In overleg met de opdrachtgevers bedenkt en levert K’x creations totaalconcepten op het gebied van brand activation, strategisch goed onderbouwde communicatiecampagnes en opvallende evenementen.

Het aanbod is compleet: van het idee, via de grafische vormgeving en organisatie tot de complete logistieke afhandeling. Meest recent succesconcept is Cooking Class dat kinderen in het basisonderwijs op educatieve wijze kennis laat maken met gezonde voeding en koken.

In België nemen sinds de start in september 1.720  basisscholen deel aan Cooking Class.


K’x creations Nederland

Samen met K’x creations (België) zal Business Energy vanaf oktober 2011 onder de naam K’x creations Nederland de Nederlandse markt bedienen. De keuze voor Business Energy is volgens directeur Peter de Vogt van K’x creations een logische: “Business Energy is een marketing- en saleskantoor met een vergelijkbare filosofie over dienstverlening. Daarbij is Business Energy ook nog gevestigd in een innovatieve voeding- en gezondheidsregio, namelijk Noordoost-Brabant”.  

Directeur Robert Wit van Business Energy voegt hieraan toe: ‘De spraakmakende en doortimmerde concepten van K’x creations spreken ons erg aan. Wij zijn zelf gespecialiseerd in het in de markt zetten van nieuwe producten en diensten en verwachten dan ook een sterke groei met K’x creations te gaan maken”.  Door de samenwerking met K’x creations verwachten wij ook dat Nederlandse bedrijven interesse zullen tonen om samen met ons de Belgische markt te bewerken”.  


Referenties K’x creations (Belgie): o.a. McDonalds/ Kellogs/ Henkel/ Zespri

Referenties zijn onder andere het ‘Go Active! Klasconditie’ concept in opdracht van Mc Donalds, het ‘Scholen in Topform’-project’ i.o.v. Vlaamse Overheid – Ministerie van Sport, ‘Eet je Fit’ concept in opdracht van Kellogs België met de volgende elementen: Bordspel voor in de klas, ontbijtsessie, clinic met 3 sporten: atletiek, voetbal en judo en een Meet & Greet met een bekende atleet, voetballer of Judo-er. Verder, een ‘Kids Art party’ in opdracht van Henkel/Pritt,  ‘All day long’, de winnende campagne ter promotie van het gebruik van groenten en fruit, tenslotte nog brand activation concepten in opdracht van Enza (van Jazz apple), Papillon (sinaasappel) en Vitaplus brood.


Deel: ' K’x creations breidt uit in Nederland '
Lees ook