PulseOn wint Innovatie van het Leren award tijdens de IPON 2014


UTRECHT, 20140320 -- PulseOn, platform voor gepersonaliseerd leren, heeft een belangrijke prijs in de wacht gesleept: de Innovatie van het Leren award. "Het is een bijzonder grote eer om deze prijs te mogen ontvangen en een prachtige bevestiging dat ook de experts in het onderwijs onze visie delen. Wij voelen ons gesteund in onze weg naar gepersonaliseerd leren en hopen dat deze prijs het belang van persoonlijk leren inzichtelijk maakt. Iedere leerling is uniek en nu ook het maatschappelijk draagvlak daar is, hopen wij dat iedere leerling zich maximaal kan ontwikkelen," aldus Jurriaan Souer, Product Manager van PulseOn.

PulseOn biedt een digitale persoonlijke leeromgeving. In deze omgeving kan een leerling leren en ontwikkelen op basis van zijn of haar eigen persoonlijke behoeften als het gaat om leertempo, niveau, inzet, ambitie en motivatie. Zo is de leerling in staat om zijn of haar eigen talenten te onwikkelen.

De IPON-awards worden jaarlijks uitgereikt tijdens het tweedaagse IPON-event in de Jaarbeurs in Utrecht waar nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijs en ICT een podium krijgen. De Innovatie van het Leren award wordt uitgereikt aan een product dat of dienst die een impuls geeft aan het primaire onderwijsproces. IPON is inmiddels al vele jaren een informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en op de hoogte wil blijven op gebied van ICT-toepassingen en –diensten.


Deel: ' PulseOn wint Innovatie van het Leren award tijdens de IPON 2014 '
Lees ook