Primeur Zomerschool in Zeeland


Met medewerking van Govert Schilling e.a.

Middelburg, 20170712 -- Een van initiatieven van MAZiq dit jaar is het organiseren van een Zomer College (21 t/m 25 augustus) voor hoogintelligente, hoogbegaafde en/of hooggevoelige jongeren. Wij zijn trots op de medewerking van internationaal bekende mensen als Govert Schilling (astronomie) en Andries Gilde (medische wetenschap). Ook de colleges van Zeeuwse specialisten zullen tot verbeelding spreken. 

De Meester Academie Zeeland is ontstaan vanuit de visie dat kennis opdoen alleen dan zinvol is, wanneer de student de eigen persoonlijkheid mee mag en kan ontwikkelen. Hierdoor ontstaat een vorm van symbiose met het te bestuderen materiaal en zo vormt zich uiteindelijk de zich immer ontwikkelende persoonlijkheid op authentieke wijze. De behoefte om kennis te blijven opdoen is inherent aan de zich altijd ontwikkelende persoonlijkheid. De opzet is jongeren vanaf ongeveer zes jaar tot en met ongeveer twintig jaar de mogelijkheid te bieden zich persoonlijk te ontwikkelen in combinatie met het vergaren van kennis.

De Zomer School wordt georganiseerd in Oost-Souburg. Inschrijven is nu al mogelijk via www.maziq.nl  Ook informatie over de tarieven, het programma en de Meester Academie Zeeland leest u op deze site.


Deel: ' Primeur Zomerschool in Zeeland '


Lees ook