Succesvol anti-stottertoestel in uitzending Mooi! Weer de Leeuw


Bernard Holtrop demonstreert bijzondere werking van zijn SpeechEasy

SON & BREUGEL, 20080310 -- Zondagavond (9 maart) is bij Mooi! Weer de Leeuw een groot deel van Nederland getuige geweest van de bijzondere werking van SpeechEasy. Dit anti-stottertoestel heeft reeds vele honderden stotteraars in Nederland geholpen weer vloeiend te spreken. Met de nodige humor van Paul de Leeuw demonstreerde Bernard Holtrop in de uitzending zijn anti-stottertoestel. Het leven van Bernard heeft een positieve wending gekregen nu hij veel vloeiender kan spreken. De opzienbarende demonstratie is terug te zien op www.uitzendinggemist.nl (uitzending van 9 maart, vanaf 9.30 minuten). Maar liefst 95% van de stotteraars kan vloeiender spreken met behulp van SpeechEasy.

Hoe werkt SpeechEasy?
SpeechEasy ziet eruit als een hoortoestel. Het is zo gemaakt dat het in het dagelijks gebruik nauwelijks opvalt. Veel stotteraars hebben geen moeite om samen met een groep vloeiend te praten of te zingen. Het Echo-effect dat SpeechEasy nabootst creert het idee van spreken in een groep, doordat men de stem vertraagd terughoort. De meeste stotteraars zullen hierdoor in mindere mate of helemaal niet meer stotteren. De invloed van het Echo-effect is al jaren bekend en aangetoond door onderzoeken van Amerikaanse universiteiten.

SpeechEasy introduceert nieuwe versie
Deze maand introduceert SpeechEasy een nieuwe versie van het anti-stottertoestel, de zogenaamde Comfort Fit. Dit toestel combineert een aangenaam draagcomfort met een betere geluidskwaliteit. De drager heeft veel minder last van storende achtergrondgeluiden. Gesprekken kunnen hierdoor beter gevolgd worden, ook in een drukke omgeving.

Daarom leiden deze verbeteringen ook tot een verhoogd slagingspercentage. Maar liefst 95% van de stotteraars spreekt vloeiender met behulp van dit toestel. SpeechEasy helpt stotteraars weer vloeiend te spreken en is daarom wereldwijd een groot succes. Kijk voor meer informatie op www.medsy.nl.


Deel: ' Succesvol anti-stottertoestel in uitzending Mooi! Weer de Leeuw '
Lees ook