Workshops Vital Development Affectief Onderwijs in Amsterdam


AMSTERDAM, 20110327 -- Zeer actueel is momenteel het onderwerp affectief onderwijs, gebaseerd op de liefdevolle taal van het lichaam en ecologische "Peacemaker"-training. Hoe kun je ervoor zorgen dat kinderen liefdevol en affectief worden onderwezen, zodat ze vreedzame mensen worden die zich later actief kunnen inzetten voor een vreedzame wereld. Vital Development organiseert een workshop bewegen voor en met kinderen om in te zetten in het onderwijs. Deze workshop is bedoeld voor volwassenen die zich bezig houden met de opvoeding van kinderen, zoals ouders, leraren enz.

Het 'affectieve onderwijs' staat hierbij centraal: een vorm van educatie die een groot belang hecht aan de pure en zuivere taal van het lichaam. Waarom gedraagt een kind zich op een bepaalde manier, wat is de lichaamstaal van het kind, en wat heeft het op grond daarvan nodig?

Workshops (apart en gezamenlijk te volgen) in de Geert Grote School, Hygieaplein 47, Amsterdam
Vrijdagavond 1 april van 18:00 uur - 21:30 uur.
Zaterdag 2 april van 13:00 - 20:30 uur
Zondag 3 april van 12:00 - 18:00 uur

De grondlegger van Vital Development, Patricia Martello (Argentinië / UK) geeft de workshop samen met een aantal specialisten op dit gebied: Cecila Vera (Chili), Marcia De Lazaro (Brazilië / UK) en Silvia Sedoc (Suriname / Nederland).

Meer informatie bij Silvia Sedoc info@biodanza-maisa.nl


Deel: ' Workshops Vital Development Affectief Onderwijs in Amsterdam '
Lees ook