Eerste autobiografische dagboek van een gepest kind uitgebracht


PR-agent released dagboek 'Van 12 tot 17'

AMSTERDAM, 20110524 -- In Hotel Arena wordt op woensdag 25 mei 2011 het nieuwe boek van Jennifer Delano gepubliceerd. Jennifer Delano is een succesvol PR-agent, maar was ooit een tiener die jarenlang gepest werd. Tijdens deze jaren hield zij een dagboek bij. In 'Van 12 tot 17' publiceert zij het verslag van gepest worden tussen haar 12de en 17de levensjaar. Na de release is het boek als ebook verkrijgbaar via DagboekVanEenGepestKind.nl.

Enige autobiografische boek over pesten

Er zijn geen andere autobiografische dagboeken van gepeste kinderen in Nederland te vinden. Met het uitbrengen van dit ebook hoopt Jennifer andere mensen, die in een vergelijkbare situatie zitten, te steunen. Zoals Jennifer het zelf beschrijft: 'Je bent niet alleen en zeker niet de enige die dit meemaakt.'

De release is om 20.00 uur en iedereen die geinteresseerd is, is van harte welkom.


1 op de 4 kinderen gepest

De term pesten wordt door wikipedia beschreven als: het gedrag bedoeld waarin één persoon herhaald en gedurende langere tijd door een of meerdere anderen bejegend wordt op manieren die leiden tot fysieke verwonding en/of psychisch lijden.  Meer dan 1 op de 4 kinderen in Nederland wordt gepest, zo publiceert het Nederlandse Tijdschrift voor Geneeskunde. Nederland scoort daarin hoog in vergelijking met andere Europese landen.


Over Jennifer Delano

Jennifer Delano is PR-agent en schrijfster. Voor Shaker Media schreef zij eerder het boek 'Je doelen bereiken als model.' Als tiener won zij een VSB Poëzie prijs voor een ingezonden gedicht en één van de scholierenprijzen van de Inktaap. Ook blogde zij als 'Jenny from the block' voor studentenvereniging Particolarte. Als PR-agent is zij bekend van de Rokjesdag Flashmob uit 2009 voor Smart&Sexy en social media PR voor websites als Pixelfix.


Op www.JenniferDelano.nl is het mogelijk een preview van de cover te bekijken.

Titel: Van 12 tot 17 - Dagboek van een Gepest Kind
Auteur: Jennifer Delano
Vormgeving: Andrea Calsolaro
Aantal pagina’s: 58
Formaat: A 4
Prijs: € 10,00
Verschijnt: 25 mei 2011


Deel: ' Eerste autobiografische dagboek van een gepest kind uitgebracht '
Lees ook