Prijsuitreiking Schrijf het beste businessplan


ROTTERDAM, 20101119 -- Drie studenten winnen een part-time baan van 10.000,- en helpen een nieuw studentenuitzendbureau op te zetten. Kom op 8 december om 15.00 uur naar de prijsuitreiking `Schrijf het beste businessplan' in de Forumzaal van de Erasmus Universiteit in Rotterdam en maak kennis met de winnaars. De afgelopen maanden heeft Extra Talent, een bureau dat ruim 10 jaar actief is in arbeidsbemiddeling, studenten uitgedaagd het beste businessplan te schrijven voor een nieuw studentenuitzendbureau genaamd Extra Talent Student. Studenten uit het hele land hebben hun plan ingestuurd via de website www.maakhetbestebusinessplan.nl.

Door het winnen van deze wedstrijd zetten drie studenten de eerste stappen op weg naar een veelbelovende carrire. De studenten nemen zitting in de Raad van Advies van het nieuwe studentenuitzendbureau Extra Talent Student. De winnaars studeren aan de Erasmus Universiteit (Rotterdam School of Management) en de Universiteit van Tilburg en starten nu in een bijbaan die niet alleen perfect aansluit bij de studie, maar ook nog eens een vaste vergoeding van 10.000,- per jaar oplevert!

Tijdens de prijsuitreiking op 8 december wint de student met het beste businessplan een bedrag van 5.000,- bovenop de vaste vergoeding.

De Rotterdamse Wethouder K. Louwes (arbeidsmarkt, hoger onderwijs, innovatie en participatie) zal de uitreiking bijwonen. Wethouder Louwes gaat met de aanwezigen in gesprek over de manier waarop de gemeente studenten kan helpen bij de start van hun carrire.

Prof. Dr. H.W. Volberda, hoogleraar Strategisch Management en Ondernemingsbeleid (Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit), behandelt tijdens een interactieve lezing het thema `de toepassing van theorie in de praktijk'.

De Extra Talent Groep bemiddelt tussen mensen met talent en bedrijven die daar naar op zoek zijn. Momenteel werken er circa 700 mensen bij Extra Talent. Extra Talent Student wordt dus onderdeel van een grote, professionele organisatie.

Na de uitreiking wordt de aanwezige pers in de gelegenheid gesteld vragen stellen aan de prijswinnaars en de directie van Extra Talent.

Datum: Woensdag 8 december 2010
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Locatie: Erasmus Universiteit RSM
Forumzaal, M3-15
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

Praktische informatie: Felicia Langeveld, 030-7890292, felicia.langeveld@extra-talent.nl
Inhoudelijke informatie Extra Talent: Tim Coljee, 010-7891061, tim.coljee@exta-talent.nl
Zie ook: www.extratalentstudent.nl

Extra Talent


Deel: ' Prijsuitreiking Schrijf het beste businessplan '
Lees ook