Kinderopvang met vooruitstrevend Nannybeleid opent vestiging Rotterdam


ROTTERDAM, 20110317 -- Terwijl de discussie omtrent kwaliteit van kinderopvang actueel is, werkt CompaNanny al jaren volgens een vooruitstrevend beleid. De kinderopvangorganisatie werkt met een 50-50% verdeling van MBO en HBO opgeleide pedagogische medewerkers. Dit is uitzonderlijk. Zeker aangezien Hoogleraar Kinderopvang Tavecchio aangeeft dat een aandeel van 25% HBO’ers al een forse verbetering zou zijn. Dit bracht hij naar voren tijdens het debat “De toekomst van kinderopvang” van 7 maart. CompaNanny vindt de kwaliteit van medewerkers essentieel voor het niveau van kinderopvang. Zowel MBO’ers als HBO’ers leveren beide een belangrijke bijdrage aan dit niveau. Dit najaar opent CompaNanny een vestiging in Kralingen, Rotterdam.

[Logo CompaNanny]
Company of Best Nannies

CompaNanny verzorgt sinds 2003 kwalitatieve en flexibele kinderopvang op meerdere locaties in de Randstad. De kwaliteit van pedagogische medewerkers (Nannies) is hierbij van groot belang. Deze Nannies worden door CompaNanny eerst uitvoerig gescreend en dan door CompaNanny opgeleid volgens de speciale pedagogische visie. Daardoor zijn zij in staat de ontwikkeling van elk kind optimaal te begeleiden. De combinatie van een MBO en HBO opleiding en een goede interne opleiding voor Nannies, zorgen ervoor dat het niveau van kinderopvang hoog blijft.

Ruimte en huiselijkheid

Naast goed opgeleid personeel vindt CompaNanny ruimte en huiselijkheid erg belangrijk. De ruime kinderopvang in Rotterdam wordt ingericht als een comfortabel en rustgevend huis met lichte kamers. Daarnaast bevindt zich aan de achterkant van het huis een mooie tuin van 300 m2 waar de kinderen vrijuit en veilig kunnen spelen.

Ruime openingstijden

"CompaNanny wil graag meedenken met werkende ouders. Vaak moeten ouders zich haasten om hun kinderen van de crèche op te halen omdat deze al vroeg sluit", aldus Algemeen Directeur Bas Beek. "CompaNanny heeft daarom extra ruime openingstijden van 07.30 tot 20.00 uur. Wij luisteren goed naar ouders, want ook al doen we het goed, het kan altijd beter."

CompaNanny Kralingen

De voorbereidingen voor de vestiging in Kralingen zijn in volle gang. Inschrijven is nu mogelijk via de website www.compananny.nl


[Kinderopvang bij CompaNanny]
Klik op de foto voor download 294.592 bytes.

Deel: ' Kinderopvang met vooruitstrevend Nannybeleid opent vestiging Rotterdam '
Lees ook