Universiteit Maastricht en SABIC focussen op talent


Lei Gao wint SABIC Beurs 2012-2013

SITTARD, 20121113 -- Op 12 november 2012 ontving Lei Gao (22), internationaal studente aan de Universiteit Maastricht, de SABIC Beurs 2012-2013. Deze prijs ter waarde van €10.600, wordt ieder jaar toegekend aan een veelbelovende, internationaal-georiënteerde student ter ondersteuning van diens academische en persoonlijke ontwikkeling. Jos Kievits, Directeur van het Universiteitsfonds Limburg/SWOL en Boudewijn de Heer, European Recruiting & Staffing Leader bij SABIC, overhandigden de beurs aan Lei Gao.

SABIC Scholarship
Deze beurs is een samenwerking tussen het Universiteitsfonds Limburg (voorheen bekend als SWOL) en SABIC, een vooraanstaande petrochemische producent. Het geeft het streven weer van beide organisaties om getalenteerde studenten te helpen in hun ontwikkeling door middel van een financiële bijdrage. Studente Lei Gao, afkomstig uit China, ontving de beurs voor het academische jaar 2012-2013 vanwege haar duidelijke passie voor leren, haar analytische geest en creatieve denkwijze.

Ontwikkeling van talent
Boudewijn de Heer, European Recruitment & Staffing Leader bij SABIC: “Persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn cruciaal binnen SABIC. We zijn een internationaal chemisch bedrijf met een ambitieuze groeidoelstelling. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen en we zien deze beurs als een goede manier om in contact te komen met veelbelovende internationaal-georiënteerde studenten. We delen kennis met de Universiteit Maastricht en stellen studenten in staat om deel te nemen aan zogenaamde ‘internship programs’ binnen onze wereldwijde organisatie. We wensen Lei Gao veel succes toe in haar toekomst en we zijn blij haar hierbij te kunnen ondersteunen via de SABIC Scholarship.”

Jos Kievits, Directeur van het Universiteitsfonds Limburg/SWOL: “Lei Gao is een goede teamspeler en tegelijkertijd een onafhankelijke persoon. Gezien haar potentieel, passie op haar gebied, sterke work ethics en de juiste studiehouding, zal ze ongetwijfeld een succesvolle carrière tegemoet gaan.”

De heer Kievits voegt toe: “Deze beurs past perfect binnen onze filosofie van talent-ontwikkeling. Het stelt studenten in staat om gebruik te maken van onze netwerken. Onze universiteit staat midden in de samenleving en we werken graag samen met bedrijven die hun kennis delen.”

Lei Gao: “Ik ben vereerd dat ik de SABIC Beurs heb gewonnen. Het stelt me in staat om verder te gaan op basis van mijn achtergrond in social sciences en business en mijn doel te realiseren met een Master’s degree in Financial Economics/International Business aan de Universiteit Maastricht. Ik zie deze beurs als een fantastische kans om verder te leren en mezelf te ontwikkelen in zo’n internationale en uitdagende academische omgeving.”

De bijbehorende foto vind u hier: PressReleaseFinder.com


Deel: ' Universiteit Maastricht en SABIC focussen op talent '




Lees ook