Uw Engelse presentatie in 2 dagen klaar

BUNNIK, 20050530 -- Voor bedrijven die op korte termijn hun product in het buitenland moeten presenteren, biedt L&L Languages & Localization een verkorte maatwerktraining Engels. Eerst herschrijft L&L de Nederlandse productpresentatie voor de internationale markt. Hierna volgt een tweedaagse training voor de adviseurs en/of verkopers om deze presentatie vloeiend in het Engels uit te voeren.


Iedere adviseur of verkoper weet dat het overtuigen van een klant staat of valt bij een juiste woordkeuze. Hoe groter de kennis van de taal, hoe effectiever de communicatie. Bij de maatwerktraining Engels wordt ingespeeld op het kennisniveau van de cursist. Er gaat dus geen tijd verloren aan algemeenheden. De training wordt exclusief verzorgd voor medewerkers van de opdrachtgever en er wordt alleen gesproken over het product dat moet worden gepresenteerd. Uiteraard wordt ook veel aandacht besteed aan de vragen die de klant zou kunnen stellen en worden mogelijke antwoorden gegeven.

Voordelen van onze training op maat zijn:
* Snel en doelgericht
* Persoonlijke aandacht
* Ervaren en vriendelijke trainers
* Veel tijd voor spreekvaardigheidstraining
* Trainingsomgeving bij u in de buurt waarin u zich op uw gemak voelt
* Tegen aantrekkelijk tarief


Over L&L Languages & Localization:
L&L biedt organisaties al meer dan 20 jaar de complete begeleiding bij het overdragen van informatie. Wij ontwerpen richtlijnen, procedures, instructies, trainingen, handleidingen en technische documentatie. Altijd vanuit de positie van de gebruiker. U ontvangt de juiste informatie - in woord, beeld en taal maar ook qua vorm en medium - op de juiste plaats en op maat. Wij vertalen in 34 talen en zijn ISO 9001:2000 gecertificeerd.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

L&L Languages & Localization
www.LandL.com
Drs. G.C.J. (Bert) Bourgonje
E-mail: BBourgonje@LandL.com
Regulierenring 2e
3981 LB Bunnik
030-6592213

Deel: ' Korte maatwerktraining Engels Engelse presentatie in 2 dagen klaar '
Lees ook