Nu ook gratis Frans leren met iGoogle, YouTube of Podcast


AMERSFOORT, 20080603 -- Voor wie meer wil halen uit zijn Franse vakantie zijn er nu drie leuke nieuwe gadgets op het internet beschikbaar. Met de iGoogle `dagelijks Frans leren' krijg je op je startpagina van iGoogle elke dag nieuwe woorden of zinnetjes aangeboden. Wil je ze beluisteren? Volg dan tekst en geluid op YouTube of download een Podcast (15 minuten luisteroefeningen). Dit kan allemaal bij interculture.nl en nog gratis ook.

Cobien Heemskerk van Frans taleninstituut Interculture: "Iedereen haalt meer uit zijn vakantie in "La douce France" als je makkelijker met de taal uit de voeten kunt. Wij vinden het nu eenmaal leuk om steeds meer met nieuwe multimedia en taaltraining te doen, en internet biedt zoveel mogelijkheden".
Met de iGoogle gadget, YouTube en de Podcast is het palet aan internet diensten dat taleninstituut Interculture gratis aanbiedt opnieuw uitgebreid. En daar wordt al grif gebruik van gemaakt. Zo telt de e-cursus Frans inmiddels zo?n 14.000 abonnees en wordt ook de startpagina met interactieve oefensites www.gratisfransleren.nl veel bezocht.

Hoe kan het dat dit allemaal gratis wordt aangeboden? Cobien Heemskerk licht toe: "Wij zijn gestart uit enthousiasme, en de reacties zijn zo overweldigend positief en daardoor zeer stimulerend. Iedere week krijgen we weer nieuwe ideen. En dat wij met ons taleninstituut telkens als eerste met dit soort vernieuwingen komen, daar zijn we trots op. Voorlopig zien we dit als een investering op de lange termijn; het levert ons veel goodwill op onder het groeiend aantal vaste abonnees. Maar onze passie blijft gewoonweg om alle mensen die naar Frankrijk gaan te helpen om hun kennis van de Franse taal te vergroten. Met internet wordt leren plezieriger en gemakkelijker. Voor een beter contact met de Fransen en daardoor ook meer plezier van je vakantie".

www.interculture.nl gratis e-cursus Frans, aanmelden iGoogle, link naar YouTube, Podcast

www.gratisfransleren.nl selectie van honderden interactieve oefeningen Frans op het internet


Deel: ' Nu ook gratis Frans leren met iGoogle, YouTube of Podcast '
Lees ook