Brief-CV.nl schrijft en controleert sollicitatiebrief en CV's


GRONINGEN / AMSTERDAM, 20110129 -- Veel mensen hebben moeite met het schrijven van een goede sollicitatiebrief en CV. Brief-CV is een nieuw bedrijf dat via een online bestelsysteem mensen helpt door sollicitatiebrieven en CV's voor hen te schrijven en te controleren.

Naast het schrijven en controleren van brieven en CV's via internet geeft Brief-CV workshops aan groepen om mensen zelf te leren een goede sollicitatiebrief en CV te schrijven. Brief-CV heeft getrainde professionals in dienst die ruime ervaring hebben in het schrijven en controleren van sollicitatiebrieven en CV's.

Het doel van Brief-CV is niet werkgevers een rad voor ogen te draaien door een vals beeld te geven van de sollicitant. "Veel mensen weten heel goed wat ze willen en wat ze te bieden hebben, maar weten niet hoe ze dit moeten zeggen in een sollicitatiebrief of CV", zegt medeoprichter Antoine Engels. "Wij helpen deze mensen bij het eerste opstakel op weg naar een nieuwe baan. Brief-CV biedt geen garantie voor een baan, dat hangt af van hoe goed iemand het doet op een sollicitatiegesprek maar we kunnen wel helpen bij het vergroten van de kansen op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek."

Brief-CV is in 2010 opgericht door twee jonge ondernemers die samen bij een organisatie hebben gewerkt die academische studenten helpt bij het vinden van een stage. Het viel de oprichters van Brief-CV op dat de meeste mensen veel moeite hadden met het schrijven van een sollicitatiebrief en CV. Daarom hebben de oprichters van Brief-CV de afgelopen jaren vele mensen geholpen bij het schrijven en verbeteren van hun CV en sollicitatiebrief. Omdat de oprichters van Brief-CV veel positieve reacties kregen, steeds meer mensen hun hulp vroegen en velen mede door hun hulp op gesprek zijn uitgenodigd, besloten de twee jonge ondernemers hun kennis professioneel beschikbaar te maken.

www.brief-cv.nl


Deel: ' Brief-CV.nl schrijft en controleert sollicitatiebrief en CV's '
Lees ook