Meeste studenten betalen de huur gewoon netjes op tijd


DEN HAAG, 20090331 -- Uit onderzoek van Kamernet.nl is gebleken 79 procent van de studenten aangeeft de huur netjes op tijd aan de verhuurder te betalen.

Het feit dat een ruime meerderheid van de studenten aangeeft de huur van hun kamer op tijd aan de verhuurder te betalen spreekt hierdoor wellicht de vele vooroordelen tegen dat steeds meer jongeren (voornamelijk studenten) steeds vroeger in de financile problemen vanwege hun ruige uitgavenpatroon. Want, slechts een klein deel (5 procent) geeft aan dat zij met regelmaat de huur niet op tijd (kunnen) betalen.

Over Kamernet.nl
Kamernet.nl is de grootste kamer website van Nederland. Huurders en verhuurders hebben rechtstreeks contact met elkaar. De site is mede populair omdat deze zeer transparant en eenvoudig werkt. Inschrijven is gratis, het verhuren van een kamer kost niets en een kamerzoekende betaalt pas wanneer hij wil reageren op een kamer.

Doorlopend voeren wij onderzoek uit binnen onze grote database van kamers en onze klanten doelgroep: kamerzoekers en kamerverhuurders, om meer inzicht in de ontwikkelingen van de kamermarkt te krijgen zodat we onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Historie:
Eind 1999 is Kamernet.nl opgericht door twee voormalige studenten aan de Hogeschool Utrecht die zelf woonruimte zochten tijdens hun studietijd en niet jarenlang op een wachtlijst wilden staan. Inmiddels heeft de site al ruim 500.000 studenten aan een kamer geholpen. Elke maand worden ruim 6.500 kamers aangeboden op de site. In 2008 werd www.kamernet.nl meer dan 8,8 miljoen keer bezocht door bijna 2,5 miljoen unieke bezoekers. Kamernet.nl is onderdeel van Direct Wonen NV (www.directwonen.nl).

Blog:
Van de grootste studentensteden van Nederland zijn op blog.kamernet.nl marktrapporten en alle pollresultaten aanwezig.


Deel: ' Meeste studenten betalen de huur gewoon netjes op tijd '
Lees ook