AVANCE WINT AANBESTEDING ERASMUS MC


Breukelen, 20120718 -- AVANCE ICT Groep Nederland heeft de aanbesteding gewonnen van het Erasmus MC voor de uitrol van ruim 13.000 pc’s naar Windows 7. Binnen het Erasmus Medisch Centrum wordt er al bijna een jaar gewerkt aan de voorbereiding om alle werkplekken te migreren van Windows XP met Office 2003 naar Windows 7 in combinatie met Office 2010. Aangezien Windows XP zich momenteel in de extended support fase bevindt, wordt daar geen nieuwe functionaliteit op aangeboden. Per 8 april 2014 zijn er geen support of updates meer voor dit OS. Deze "end of life" datum betekent dat de uitrol voor april 2014 afgerond moet zijn.

Het Erasmus Medisch Centrum (Erasmus MC) is het grootste en meest veelzijdige van de acht universitair medische centra van Nederland. Erasmus MC wil haar internationale reputatie verder uitbouwen en in 2013 tot de twintig beste medisch instituten ter wereld behoren. De organisatie bestaat uit ruim vijftig afdelingen. Elke afdeling levert een bijdrage aan de drie kerntaken van het Erasmus MC:
· Patiëntenzorg;
· Onderzoek;
· Onderwijs.

AVANCE is 16 juli van start gegaan en is verantwoordelijk voor de migratie van de pc’s op alle afdelingen. Het betreft ca. 13.000 werkplekken. Hiervoor zullen verschillende uitrolteams worden bemand. Al eerder verzorgde AVANCE succesvol een uitrol naar Windows 7 voor de Gemeente Den Haag in 2011. Hierbij werden ca. 8.500 werkplekken gemigreerd.

AVANCE ICT Groep Nederland B.V. is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in staffing, solutions en services. AVANCE is officieel partner van Apple, Microsoft, HP, Citrix, VMware en ShorTel. Binnen diverse MKB-bedrijven, multinationals en overheidsinstanties biedt AVANCE ondersteuning met een totaalpakket aan geavanceerde diensten en oplossingen waaronder VoIP, virtualisatie, cloud, secured connectivity en universele bekabeling. Het hoofdkantoor van AVANCE ICT Groep Nederland B.V. is gevestigd in Breukelen. Er zijn twee regiokantoren in Noord-Holland (Hoorn) en in Noord-Brabant (Eindhoven). AVANCE is opgericht in 1991 en heeft 250 professionals aan het werk.

Meer informatie is beschikbaar via de website:  www.avance.nl


Deel: ' AVANCE wint aanbesteding Erasmus MC voor uitrol Windows 7 '
Lees ook