Vervroegd sinterklaascadeau voor baanbrekend onderzoek Prof. van Eijck


A.s. zondag 4 dec. om 12:00 uur in Iedereen Succesvol bij SBS6

ROTTERDAM, 20161201 -- Professor Dr. Casper van Eijck wordt in het SBS6 programma ‘Iedereen Succesvol’ aanstaande zondag 4 december om 12:00 uur verrast met een gulle gift voor zijn baanbrekend onderzoek naar alvleesklierkanker. Eric Kok zal uit naam van Dé Lease Maatschappij uit Oosterhout een cheque van €10.000 overhandigen t.g.v. zijn vooruitstrevend onderzoek. Casper van Eijck vertelt in het programma over de nieuwe behandeling: “We hebben een team van medisch specialisten uit Leiden en Rotterdam die allemaal geloven in deze nieuwe vorm van therapie”.

Als arts is Casper van Eijck gelieerd aan het Erasmus MC en in zijn vrije tijd actief als Clubarts bij Feyenoord. De stichting ‘Support Casper’ ondersteunt Casper van Eijck financieel in zijn onderzoek naar genezing van de ziekte. Om het onderzoek te voltooien is een bedrag van drie miljoen euro nodig, op dit moment is er al meer dan één miljoen euro opgehaald en de eerste testresultaten zijn zeer positief. Over de gift van Dé Lease Maatschappij aan de stichting zegt Eric Kok het volgende: “Ik hoop oprecht dat het een aanzet is voor andere ondernemers in Nederland om te volgen”.

Naast Casper van Eijck zal Myrna Goossen op zondag 4 december meerdere gasten ontvangen, onder wie Tim Coronel en Hella Huizinga, Django Wagner, e.v.a.

[Vervroegd sinterklaascadeau voor baanbrekend onderzoek Prof. van Eijck]
Deel: ' Vervroegd sinterklaascadeau voor baanbrekend onderzoek Prof. van Eijck '
Lees ook