7e jaarcongres en expositie ICT BOUW 2006


Concurreren door Innoveren

NIJMEGEN, 20061004 -- Op woensdag 8 november 2006 organiseert Centrum voor Kennis Communicatie de 7e ICT Bouw in het Triavium te Nijmegen. Een buitengewoon actueel programma informeert deelnemers op een breed vlak over actuele ontwikkelingen op het gebied van samenwerking, digitaal ondernemen, inkopen, aanbesteden, virtueel bouwen en netwerken, klantgericht bouwen en overige belangrijke kansen die de markt op dit moment biedt.

Thema
Professionaliseren en innoveren zijn sleutelwoorden in de basis voor succes. Beide onderwerpen komen ruimschoots aan bod tijdens het onafhankelijke programma, gedurende parallelsessies en workshops die verzorgd worden door de exposanten en op de expositie. Het onafhankelijke programma is mede tot stand gekomen dankzij een onafhankelijk adviescollege, bestaande uit vertegenwoordigers van TU Delft, Bouwend Nederland, SBR en Forum Systeemhuizen Bouw.

Doelgroep
Het congres wordt georganiseerd voor beslissers en eindgebruikers in de bouwketen en is voor hen gratis toegankelijk. Onder hen aannemers en installateurs, woningbouwcorporaties, opdrachtgevers, abouwbedrijven, architecten, constructeurs en toeleverende industrie. Voorwaarden zijn vermeld op www.ictbouw.nl, waar u tevens een uitgebreid overzicht vindt.

Bijdrages zijn er van
Bouwend Nederland, Drs.C.W. van Willigen
TU Delft, Bouwkunde, Prof.Dr.Ir. J.W.F. Wamelink
Maastricht School of Management, Dhr. J. Worst MBA/M.Phil
SBR, Ir. K. Smallenburg
TU Twente, Bouwprocesmanagement, Ir. A. Adriaanse
T&E, Strukton Groep, Ir. R.A. van Rijswijk
BAM Advies en Engineering, Ir. W.F. van Woudenberg
Aannemingsbedrijf Van den Broek BV, Dhr. R. Van den Broek
Wabeke Management en Advies, Dhr. R. Wabeke
TU Delft, Civiele Techniek & Geow., Prof. Dr. Ir. H.A.J. de Ridder
TNO Bouw en Ondergrond, Dr.Ir. M.A.R. Oostra

Cruciaal
Professionalisering en innovatie spelen in vrijwel alle organisaties een belangrijke rol, bijvoorbeeld in de samenwerking met partners, opdrachtgevers of leveranciers of gewoonweg binnen de interne organisatie. ICT Bouw biedt deelnemers de gelegenheid om zich uitgebreid te laten informeren door sprekers vanuit diverse disciplines en een vertaling te maken naar de eigen organisatie. Een belangrijk onderdeel in het congresprogramma zal worden gevormd door nieuwe samenwerkingsvormen en bijbehorende aspecten, specifiek voor de bouwbranche.

Toepassingen van ICT, lezingen, workshops en expositie
Tijdens parallelsessies, workshops en uitgebreide expositie wordt ruimschoots de gelegenheid geboden om ook gericht informatie in te winnen, afgestemd op de eigen situatie. Diverse direct toepasbare oplossingen zullen worden getoond en toegelicht.

Informatie en inschrijven
Voor meer informatie, het volledige programma of voor inschrijven voor het congres gaat u naar de website www.ictbouw.nl. Het congres is gratis toegankelijk voor de bouwbranche* (toetsing CKC). Overige deelnemers betalen 295,00 excl. BTW per persoon.

Golfarrangement
Onder de deelnemers van het congres wordt aan het einde een golfarrangement verloot, voor 2 personen inclusief 2 overnachtingen en greenfees.


Deel: ' 7e jaarcongres en expositie ICT BOUW 2006 '
Lees ook