On the Ground Reporter genomineerd voor NOT Innovatie Award


AMERSFOORT, 20141110 -- Uitgeverij Deviant is met de educatieve game On the Ground Reporter genomineerd voor de NOT Innovatie Award 2015. De NOT Innovatie Award wordt tweejaarlijks uitgereikt aan nieuwe of vernieuwende producten die het onderwijs binnen de doelgroep verbeteren.

On the Ground Reporter
On the Ground Reporter is een complete methode burgerschap voor het mbo, waarin een educatieve game centraal staat. In de game zoekt de leerling als reporter actuele maatschappelijke problemen tot de bodem uit. De leerling beoordeelt bronnen en verzamelt audiofragmenten en maakt daarmee een radio-uitzending. De leerling doet journalistieke ervaring op, leert informatie te beoordelen en krijgt inzicht in complexe maatschappelijke problemen.

Uitreiking NOT Innovatie Award
De winnaar van de NOT Innovatie Award wordt op dinsdag 27 januari 2015 bekendgemaakt tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) 2015. De NOT is Nederlands grootste vakbeurs voor professionals in het onderwijs. De beurs vindt plaats van dinsdag 27 januari tot en met zaterdag 31 januari 2015 in de Jaarbeurs Utrecht.

Presentatie tijdens NOT
Uitgeverij Deviant won met On the Ground Reporter dit jaar al een Comenius Medaille tijdens de internationale Comenius EduMedia Awards in Berlijn. Tijdens de NOT 2013 won de Amersfoortse uitgeverij de NOT Innovatie Award met de educatieve rekengame Startrekenen 3D. Tijdens de NOT 2015 verzorgt Uitgeverij Deviant een presentatie over On the Ground Reporter en Startrekenen 3D. De presentatie ‘Uitdagende serious games van Uitgeverij Deviant’ wordt dagelijks van 13:30 - 14:15 uur gegeven in Theater Oranje.

Uitgeverij Deviant is met de educatieve game On the Ground Reporter genomineerd voor de NOT Innovatie Award 2015.


Deel: ' On the Ground Reporter genomineerd voor NOT Innovatie Award '




Lees ook