Premiere school4kids The Musical


Vrolijke ellende voor een goed doel

HEEMSTEDE, 20170712 -- Op zaterdag 15 juli om 19 uur gaat de School4kids musical in premiere in theater de Luifel in Heemstede. School4kids, the musical is geschreven en geproduceerd door het schrijversechtpaar Charis en Erik de Ruijter van musicalschool Blijmond uit Beverwijk, ter ondersteuning van het werk van www.school4kidsindia.nl, een kleine, door de Haarlemse schooljuf Gerda Kappert opgerichte stichting die scholen bouwt voor zwerfkinderen in India. Het is voor alle leeftijden. Charis de Ruijter schreef het verhaal en de choreografieën en voerde de regie, terwijl Erik de Ruijter de liedjes componeerde. Ad Brinks deed de vormgeving.

Het verhaal gaat over een groep kinderen die een reis naar India winnen en daar worden geconfronteerd met zwerfkinderen. Ze willen ze helpen.

Musicalschool Blijmond brengt sinds haar oprichting in 2012, met steun van de Beverwijkse Bazaar, stichting Artistiek Impuls (www.aisia.nl) en studio Artivox ieder jaar een nieuwe musical uit, die in een theater wordt opgevoerd.

De School4kids musical wordt na de opvoering omgeschreven voor groep acht van de basisschool en samen met een lespakket van school4kids gratis aangeboden aan de basisscholen in Nederland, in de hoop op een sponsoractie ter ondersteuning van de 500 kinderen die op de vijf school4kids scholen onderwijs, eten en een veilige slaapplaats vinden.

De premiere op zaterdag 15 juli 2017 wordt gevolgd door twee voorstellingen op zondag, om 13 en om 16 uur, waarbij de 13 uur voorstelling wordt vertaald in gebarentaal voor slechthorenden
Entree is €12,50

www.blijmond.nl
www.school4kidsindia.nl


Deel: ' Premiere school4kids The Musical in Heemstede '


Lees ook