Brenda van Dranen: nieuwe adjunct directeur van SBN


BREDA, 20100412 -- BREDA - Na 27 jaar heeft directeur Andr Pols van Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland (SBN ofwel www.stibened.nl) zijn belangrijkste taken overgedragen aan Brenda van Dranen. Andr blijft een adviserende/strategische rol vervullen, maar vanaf 1 maart 2010 is Brenda officieel als adjunct directeur verantwoordelijk voor alle operationele en strategische zaken van SBN.

Brenda van Dranen kent het bedrijf na 13 jaar van haver tot gort. Ze bekleedde bij SBN diverse managementfuncties en startte op de klantenservice. Groeide van assistent officemanager en officemanager door naar operationeel manager. Haar nieuwsgierigheid en bezieling voor het bedrijf hebben haar gebracht waar ze nu zit.

Andre Pols gaat zich - naast een adviserende rol- richten op maatschappelijk ondernemen. Daarvoor heeft hij onlangs namens SBN zitting genomen in de Raad van Advies van het scholenproject Nios de Guatemala. Hij draagt zijn taken binnen SBN met een gerust hart over aan Brenda, want zij deed volgens hem het laatste jaar al voor 90 procent zijn werk. Brenda: `Dankzij het vertrouwen en de coaching van Andr ben ik zover gekomen.

SBN is n van de grootste en erkende opleiders op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV). Ruim 30.000 cursisten volgen ieder jaar n en/of meerdere praktijkgerichte BHV opleidingen en trainingen via SBN. De cursussen vinden plaats in het gehele land en worden op diverse momenten in het jaar door gekwalificeerde docenten verzorgd. Het gaat enorm goed, maar naast cursussen via het reguliere open traject gaat Brenda zich de komende tijd vooral hard maken voor incompany trainingen.

Neem voor meer informatie contact op met adjunct directeur van SBN, Brenda van Dranen op www.stibened.nl


Deel: ' Brenda van Dranen nieuwe adjunct directeur van SBN '
Lees ook