De eerste makelaar in brandbeveiliging


De makelaar zorgt voor een juiste keus en bespaart tijd en geld

SWIFTERBANT, 20061229 -- Via de website www.brandveilig.org kunnen organisaties nu 3 offertes van verschillende bedrijven opvragen. Voor de beoordeling van de offertes en begeleiding tijdens de uitvoering worden zij gratis ondersteund door een expert. De makelaar brandbeveiliging kan ingezet worden voor de onderdelen; brandmeld- en ontruimingsinstallaties, noodverlichting, brandwachten en blusmiddelen. Maar ook voor een compleet advies kunt u gebruik maken van de diensten van de makelaar.

Complexe regelgeving, grote investeringen

Ieder bedrijf in Nederland komt in aanraking met brandbeveiliging. Voor veel ondernemers is brandbeveiliging echter een onbekend terrein. Vooral met brandmeldinstallaties en ontruimingssystemen is een complexe regelgeving gemoeid en worden er grote investeringen gedaan. Om ervoor te zorgen dat bedrijven de juiste investering doen kan nu gratis gebruik worden gemaakt van een expert.

Logische stap

Voor complexe en belangrijke zaken als het kopen van een huis en het afsluiten van hypotheken en verzekeringen zijn tussenpersonen gemeengoed. Het is dan ook een logische stap om ook voor randbeveiliging een makelaar in te schakelen, zo vermeldt Betaalbare Brandbeveiliging de initiatiefnemer van de site.

Verantwoordelijkheden en risico's

Verantwoordelijkheden worden door de overheid steeds meer bij bedrijven en particulieren neergelegd. Dit geldt ook voor de brandbeveiliging. Een brand kan leiden tot grote gevolgen. Doden, gewonden en faillissementen zijn gevolgen die levens ingrijpend veranderen. De eigenaar of leidinggevende van een bedrijf is als priv-persoon verantwoordelijk en aansprakelijk. Wanneer een bedrijf dan zijn verantwoordelijkheid oppakt en in brandbeveiliging investeert moet dit dus een goede investering zijn. Professionele hulp daarbij is nu voorhanden.


Deel: ' De eerste makelaar in brandbeveiliging '




Lees ook