Seminar OCB: Ontwikkelingen in de sprinklertechnologie


9 en 15 juni 2011 van 13.00 tot 20.30 uur

Zaltbommel, 20110606 -- In samenwerking met FM Global organiseert het OpleidingsCentrum Brandveiligheid (OCB) twee seminars; één in Nederland en één in België. Tijdens dit eendaagse seminar wordt ingegaan op de nieuwe ontwikkelingen in de sprinklertechnologie die verwerkt zijn in de FM Datasheets. Specialisten van FM Global uit België en Nederland verzorgen de invulling van het programma. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden de effecten van die wijzigingen op het ontwerp en gebruik van de installatie nader belicht. Mis deze gelegenheid om uw kennis aan te vullen niet!

Wanneer en waar:
Het eendaagse seminar wordt tweemaal georganiseerd, waarvan eenmaal in Nederland en eenmaal in België. U bent vrij om te kiezen. Alle presentaties zijn in het Nederlands.
9 juni 2011        Evenementenhal in Gorinchem (Nederland)
15 juni 2011      Elewijt Center in Zemst (België)

Kosten:
De kosten voor deelname bedragen € 150,-- excl. BTW per persoon. Voor dit bedrag kunt u aan alle presentaties deelnemen, zijn alle versnaperingen en een dinerbuffet inbegrepen. Na afloop ontvangt u alle presentaties van die dag. De deelnamekosten dienen vooraf te worden voldaan op basis van een factuur die wij u na aanmelding toesturen.

Inschrijven:
Inschrijven voor deelname kan via https://ocb.nl/cursussen/seminar-fm-2.0

Voor meer informatie:
Opleidingscentrum Brandveiligheid (OCB)
Hogeweg 37a
5301 LJ Zaltbommel
Telefoon: +31 (0)418 - 510828
E-mail: secretariaat@hetocb.nl
Internet: www.hetocb.nl

OpleidingsCentrum Brandveiligheid (OCB)


Deel: ' Seminar OCB Ontwikkelingen in de sprinklertechnologie '
Lees ook