Weekend Seminar over traumaverwerking


Uitleg over trauma's en de gevolgen ervan voor geest, ziel en lichaam.

Ambt Delden, 20130605 -- Veel mensen zijn van binnen bevroren. Uitwendig is er soms weinig te zien maar van binnen is er pijn, verdriet, boosheid, afwijzing en leegte. Velen zijn gewend in het leven rond te lopen in camouflagepakken en compenseren hun diep verborgen pijn door hard werken, gemaakte vrolijkheid en geheime verslavingen. Het seminar is gebaseerd op het boek Bevroren pijn ontdooid!. De schrijver is op bovennatuurlijke genezen van een gecompliceerde burn-out waar medisch geen oplossing voor was. Het wegstoppen of onderdrukken van onbewuste pijn vormt een belemmering voor optimaal lichamelijk en emotioneel functioneren.

Seminar 15 juni 2013

Genezing van trauma’s

Elk mens heeft of persoonlijk of in zijn naaste omgeving wel eens te maken of te maken gehad met een trauma. Voorbeelden van oorzaken van trauma’s zijn echtscheiding, verlies van partner, dood van ouders/kinderen, pesten op school, seksueel misbruik, oorlogstrauma’s of subtieler afwijzing in de breedste zin van het woord.

Als trauma’s niet goed verwerkt zijn, blokkeren ze onbewust de ontwikkeling van de mens op allerlei belangrijke levensgebieden. Diepe trauma’s tasten bovendien de hersenen aan voor langere tijd. Er ontstaat bijvoorbeeld uitval van het geheugen, coördinatie en communicatievermogen e.d.

De psychologie behandelt alleen de ziel van de mens en de medische wetenschap geeft pillen als pijnstillend middel, maar lost de kern van het trauma niet op.

De spreker op het seminar is John Hofman, schrijver van het boek 'Bevroren pijn ontdooid!'.De spreker op het seminar is John Hofman, schrijver van het boek Bevroren pijn ontdooid!. De Engelse versie van dit boek is inmiddels vertaald in het Fins, Roemeens, Hindi, Telegu, Mara, Birmees en Spaans. In de maak zijn Farsi, Frans, Duits, Russisch, Noors en Urdu. Er komen wekelijks getuigenissen binnen van allerlei soorten genezing.

John Hofman heeft zelf 3 jaar geleden aan een complex trauma. Hij was ten dode opgeschreven en niemand gaf nog een cent voor hem. Hij kon nauwelijks lopen, staan. Hij sliep bijna niet, leed aan hevige angst -en paniekstoornissen. Zijn geheugen was ernstig aangetast. Verder leed hij nog diverse andere klachten. Had last van een traag werkende schildklier, ernstige oorsuizingen en was van plan er een eind aan te maken.

God in Zijn genade en liefde heeft hem niet alleen bewaard, maar ook volkomen hersteld naar geest, ziel en lichaam. Onlangs is hij samen met zijn vrouw 3 weken in Suriname geweest waar God duizenden levens heeft aangeraakt.

Het seminar vindt plaatst op de KROEZE DANNE, Kappelhofsweg 14, Ambt Delden op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni.

Voor opgave van het seminar kunt u bellen onder nummer 074-3771111

Er is vertaling in het Armeens, Farsi en Spaans

E-mail: info@dekroezedanne.nl

De auteur zelf is te bereiken onder e-mail john@elia.nl


Deel: ' Weekend Seminar over traumaverwerking '
Lees ook