Ingezonden persbericht

Makelaars promoten aanbod via SMS

MOBIELE MARKETING SNEL, MAKKELIJK EN EFFECTIEFDUIVEN, 20050502 -- SMS Woninginfo is een nieuwe dienst voor makelaars die hun objecten direct onder de aandacht brengt van potentile kopers. Met SMS Woninginfo voorzien makelaars hun Te Koop-borden van een vaste SMS-code, waardoor woningzoekenden informatie over het betreffende pand op elk moment van de dag kunnen opvragen. De nieuwe dienst is een ideale aanvulling op de bestaande marketinginstrumenten van makelaars.


Snel van start
De SMS Woninginfo richt zich op alle aanbieders van onroerend goed. Na het afsluiten van een abonnement krijgt de makelaar zijn eigen, vaste SMS-codes, die op zijn eigen borden komen. De makelaar kan online de gewenste tekst invoeren die in het SMS-bericht komt over de aangeboden woning. Is het pand verkocht, dan zet de makelaar hetzelfde bord weer bij een ander huis en hoeft hij alleen de tekst in de SMS-module aan te passen. Het voordeel is dat makelaars 24 uur per dag, 7 dagen per week informatie kunnen bieden aan woningzoekenden die langs een pand komen. Bovendien krijgt de makelaar online de beschikking over alle mobiele nummers van diegenen die informatie hebben aangevraagd, zodat hij gericht contact kan opnemen met potentile kopers.

Huis gezien? Direct SMS'en!
Met de diensten van SMS Woninginfo kan iedereen die op zoek is naar een huis, informatie opvragen via de SMS-code vermeld op het Te Koop-bord. Men stuurt een SMS'je naar het verkorte nummer en ontvangt binnen enkele seconden alle informatie over het pand zoals vraagprijs, oppervlakte, bouwjaar, aantal kamers, voorzieningen, extra's en contactinformatie van de makelaar. Woningzoekenden hebben de informatie die ze zoeken altijd bij de hand op hun mobiele telefoon. De service is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht.

Speciale actie
Momenteel loopt er een introductieactie, waarbij makelaars een SMS-code kosteloos kunnen uitproberen. Voor meer informatie over deze actie, kijk op de site www.smswoninginfo.nl of neem contact op via onderstaande nummers. Een abonnement op de SMS-codes is 89 per code per jaar. De codes worden in pakketten van vijf of een veelvoud daarvan verkocht.

Over SMS Woninginfo
SMS Woninginfo is opgericht in 2005 en levert aan makelaars en aanbieders van onroerend goed in Nederland, Duitsland, Belgi en het Verenigd Koninkrijk een innovatieve SMS-dienst die potentile klanten informeert over het actuele aanbod. Makelaars kunnen een abonnement nemen op een aantal SMS-codes die zij steeds opnieuw kunnen inzetten ter promotie van hun objecten. Zie ook de website www.smswoninginfo.nl.

Deel: ' Makelaars promoten aanbod via SMS '
Lees ook