Helichem Vipack groep winnaar 2015 in reinigingsmiddelenbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151217 -- De Helichem groep is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Zeep-, was- en reinigingsmiddelenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Helichem groep geldt als een van de leidende bedrijven op het gebied van private label was-, reinigings- en onderhoudsproducten en weet haar enorme vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Helichem groep ontwikkelt en produceert al 75 jaar een uitgebreid arsenaal aan moderne was-, reinigings- en onderhoudsproducten zoals (af)wasmiddelen, allesreinigers, speciaal reinigers, cosmetica en industriële producten. Afnemers – van professionele schoonmaakgroothandels tot supermarkt, drogisterij en discount – hebben de keuze uit zo’n 500 producten in meerdere varianten die zij onder hun eigen (huis)merk op de markt

kunnen brengen. Binnen de Helichem groep vallen diverse bedrijven als Helichem BV, Vipack BV, De Lange/Flavodor (etherische en vette oliën, parfums en aroma’s) en Beno (parketonderhoud).

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in de Helichem groep een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de Europese markt.

Alomvattend productgamma
De jury prijst met name haar innovatieve inslag, want zij is continu bezig met het verbeteren van de producten op het gebied van bijvoorbeeld waskracht, geuren, verpakkingen, kwaliteitsbehoud, vezelonderhoud en  textielbescherming. De Helichem groep loopt voor op de ontwikkelingen, creëert zo een eigen vraag in de markt en is daarmee absoluut toonaangevend. De onderneming beschikt over  moderne productiefaciliteiten en een betrokken management. Haar grote flexibiliteit en grote kennis van de wet- en regelgeving stelt Helichem mede in staat om snel nieuwe private label producten te ontwikkelen en op de markt te brengen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Met haar state-of-the-art expertise en 75 jaar ervaring op chemisch-technisch gebied is de Helichem groep steevast up-to-date. Vooral op het gecompliceerde terrein van internationale wetgeving inzake milieueisen, etikettering en productinformatie loopt zij voorop. De Helichem groep weet een sterke groei te realiseren in de haar omringende markten. Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, is Helichem haar concurrenten vaak een slag voor.’

Meer informatie:
www.helichem.nl  www.vipack.nl  www.de-lange.nl 

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (cross mediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Helichem Vipack groep winnaar 2015 in reinigingsmiddelenbranche '




Lees ook