Huiscleaning lanceert nieuw concept voor de oppasmarkt


BREDA, 20150910 -- Na het grote succes van Huiscleaning gaat ook Oppas Nederland gebruikmaken van dit zelfde concept om betrouwbare en gescreende oppassers voor particulieren te vinden. In Nederland is dit een uniek concept op de oppasmarkt; particulieren hoeven bij Oppas Nederland niet meer zelf op zoek naar een oppas, maar schakelen Oppasnederland.nl in om voor hen een geschikte en gescreende oppas te zoeken. Dit in tegenstelling tot veel oppassites waar particulieren zelf op zoek moeten naar een oppas.

Uniek concept
Het idee voor Oppasnederland.nl is ontstaan vanuit het grote succes van Huiscleaning.nl. Particulieren kunnen op www.huiscleaning.nl een aanvraag plaatsen wanneer zij op zoek zijn naar een huishoudelijke hulp. Nadat de particulier een aanvraag heeft geplaatst, zoekt Huiscleaning uit een uitgebreide database een geschikte huishoudelijke hulp. Aan de hand van de aangegeven wensen van de klant, wordt een geschikte (gescreende) hulp aan de particulier gekoppeld.

Oppasnederland.nl werkt volgens hetzelfde principe. Particulieren kunnen eenvoudig op de website al hun wensen voor een oppas aangeven. Ook kan de particulier aangegeven of er één vaste oppas of liever twee oppassers gezocht moeten worden. Bij een aanvraag voor twee oppassers kan de particulier altijd een beroep doen op de andere oppas wanneer er een niet kan. Bij Oppasnederland.nl betaalt de particulier slechts eenmalig bemiddelingskosten, in tegenstelling tot andere oppaswebsites waar vaak een maandelijkse fee betaald moet worden.

Oppasnederland.nl hanteert een vast uurtarief en regelt daarvoor ook de administratie voor de particulier. De betalingen gaan via bank. Het uurtarief voor een oppas is €7,-, gebaseerd op de adviezen van NIBUD.


Deel: ' Huiscleaning lanceert nieuw concept voor de oppasmarkt '
Lees ook