Opnieuw scoort Parkstad Inspecties grote opdracht Defensie


Ransdaal, 20160712 -- Parkstad Inspecties heeft opnieuw een grote opdracht binnengehaald bij Defensie. Op verzoek van het Rijksvastgoedbedrijf gaat Parkstad Inspecties de komende twee jaar de veiligheidsinspecties uitvoeren van de elektrische installaties op diverse militaire objecten in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland.

Ook in 2014 en 2015 inspecteerde Parkstad Inspecties reeds voor het Ministerie van Defensie, Commando Dienstencentra (cdc) in grote delen van Nederland de elektrische installaties en de stookinstallaties. Voor 2016 en 2017 betreft het andere rayons. Nu gaat het om de veiligheidsinspecties van de elektrische installaties op Defensielocaties in het rayon Havelte dat de vijf noordelijke provincies omvat en het rayon Oirschot, dat naast Limburg ook het oostelijk deel betreft van Noord-Brabant. De opdrachtwaarde bedraagt 237.000 Euro voor de komende twee jaren. Parkstad Inspecties start in juli 2016 met de werkzaamheden.

Over Parkstad Inspecties

Parkstad Inspecties is een landelijk werkend en onafhankelijk advies- en inspectiebureau op het gebied van elektrotechnische installaties, arbeidsmiddelen en stookinstallaties. Naast adviseren en assisteren van bedrijven bij het invoeren van een veilige elektrische bedrijfsvoering, bestaan de werkzaamheden uit het keuren van elektrotechnische installaties, arbeidsmiddelen en stookinstallaties.  De opleidingstak leert medewerkers van opdrachtgevers veilig werken met elektriciteit en leidt elektra-inspecteurs op.

Het bedrijf telt 35 medewerkers, verspreid door het land en aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Ransdaal (L). 


Deel: ' Opnieuw scoort Parkstad Inspecties grote opdracht Defensie '
Lees ook