Petiteamelie.nl kiest Bussum voor opening eerste 'Stenen' winkel


Meer en meer online winkels gaan ook 'offline'

Bussum, 20160429 -- Petite Amélie is al enige jaren een begrip op het internet onder aanstaande en jonge ouders. In de voetsporen van grote online retailers zoals Amazon is ook Petite Amélie begonnen met het openen van fysieke verkooppunten. In april 2016 is de eerste Petite Amélie concept store geopend in Bussum. Er is bewust gekozen voor een centrale en makkelijk bereikbare locatie in Nederland midden in de driehoek Amsterdam, Utrecht, Amersfoort.

Petiteamelie.nl kiest Bussum voor opening eerste 'Stenen' winkelDe concept store is vooral bedoeld om een idee te krijgen over hoe je een babykamer kunt inrichten en waar je allemaal uit kunt kiezen. En waar je aan moet denken! Petite Amélie tracht de babykamers zo mooi mogelijk te presenteren met alles wat erbij hoort: accessoires, hemeltjes, beddengoed en knuffels. Een babykamer moet je immers kunnen beleven en voelen. De concept store biedt alle ruimte om rustig rond te kijken, een kopje koffie te drinken en om advies in te winnen.

De babykamers kunnen overigens binnen één dag, uit voorraad, gratis worden thuisbezorgd. Geen lange levertijden; wél zelf te kiezen leverdatum mogelijk.

Parkeren tegenover de store
De concept store van Petit Amélie is zes dagen per week geopend en eveneens op koopzondagen. De winkel staat in Bussum, en bevindt zich aan de Kerstraat 6. Vlakbij de A1, en op 20 minuten rijden van Amsterdam, Utrecht, Almere en Amersfoort. Parkeren is geen probleem; recht tegenover de winkel is een royale parkeerplaats.
Meer weten over de concept store? Kijk op https://www.petiteamelie.nl/concept-store voor meer informatie en precieze openingstijden.


Deel: ' Petiteamelie.nl kiest Bussum voor opening eerste 'Stenen' winkel '
Lees ook