Wethouder Pex Langenberg opent 7 september Birò winkel Rotterdam


Birò, dé 100% elektrische City Car, gaat Rotterdam verduurzamen Na de hoofdstad is de havenstad aan de beurt

ROTTERDAM, 20170904 -- In Amsterdam zijn ze inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld: de Birò. Deze slimme 100% elektrische City Car maakt van het chaotische stadsverkeer een feest. Niet zo gek dus dat de Birò populair is onder een breed scala van stadsbewoners: van gezinnen, tot zakelijk vervoer, tot auto- en milieuliefhebbers.

Rotterdam en Birò: coole combi
CNN riep Rotterdam onlangs uit tot de coolste stad van Europa. Een logische stap voor de design elektrische City Car om een eigen store te openen in Rotterdam. Vanaf juli dit jaar zijn Rotterdammers welkom aan de Kruiskade 61 om een eigen Birò aan te schaffen. Begin september vindt de opening plaats voor genodigden, niemand minder dan Douwe-Bob zal hierbij aanwezig zijn voor een optreden. Niet in de laatste plaats omdat Douwe-Bob zelf trotse eigenaar van een Birò is. 

Alleen maar voordelen
Naast dat de Birò er ongekend goed uitziet dankzij het Italiaanse design, kent het rijden van een Birò alleen maar voordelen. Zo parkeert de gebruiker overal gemakkelijk. De Birò rijder mag zowel op de weg als op het fietspad zich verplaatsen en vermijdt zo stadsopstoppingen. Met zijn 3 mm stalen frame wordt verplaatsen een stuk veiliger in vergelijking met de scooter. Er is een keuze uit twee verschillende accu’s. Een accu om hem uit te nemen (bereik van 55 km) of een accu die vast in de Birò zit (bereik van 100km).

[Wethouder Pex Langenberg opent 7 september Birò winkel Rotterdam]

Een Birò is al vanaf €12.135,- verkrijgbaar.

EINDE BERICHT


Deel: ' Wethouder Pex Langenberg opent 7 september Birò winkel Rotterdam '
Lees ook