Draaijer & Partners versterkt directieteam en managementteam


Draaijer & Partners bv vergroot slagkracht in de professionele vastgoedmarkt

BUNNIK, 20070123 -- In de afgelopen jaren heeft Draaijer & Partners een stevige positie opgebouwd als onafhankelijk advies- en managementbureau op het gebied van huisvestingsvraagstukken en gebiedsontwikkeling. In de visie van Draaijer & Partners op (ge)bouwen draait het vooral om mensen, om plezierige en resultaatgerichte samenwerking. Om de groeiende vraag vanuit de professionele markt het hoofd te kunnen bieden, stelt het bedrijf twee nieuwe medewerkers voor.

De heer Frans van Baal is per 1 januari 2007 tot de directie van Draaijer & Partners toegetreden.
Frans van Baal was tot voor kort directeur van de Amersfoortse vestiging van Stevens en Van Dijck. Hij wordt verantwoordelijk voor de uitbouw van projectmanagement voor de professionele markt: ontwikkelaars, beleggers en corporaties.

Door het toetreden van Frans van Baal is voor oprichter en naamgever Jan Draaijer het moment gekomen om zijn rol als directeur neer te leggen. Jan Draaijer blijft wel als adviseur betrokken bij Draaijer & Partners.

Daarnaast meldt Draaijer & Partners de komst van Robert de Roos. Robert de Roos heeft uitgebreide ervaring als projectmanager en afdelingsmanager bij DHV. Deze ervaring zal van grote waarde zijn voor de invulling van zijn functie als afdelingsmanager Projectmanagement. In deze functie is Robert de Roos lid van het managementteam van Draaijer & Partners.

Met de versterking in kennis en ervaring verwacht Draaijer & Partners de verschillende profielen van gebruikers en aanbieders van vastgoed nog beter te kunnen bedienen.


Deel: ' Draaijer & Partners versterkt directieteam en managementteam '
Lees ook