TriggerMe financile marktplaats voor consument en dienstverleners


Kosteloos digitaal persoonlijke aanbiedingen en adviezen vergelijken

ROERMOND, 20091015 -- TriggerMe.nl is de nieuwe financile marktplaats waarop consumenten en financile dienstverleners met elkaar in contact kunnen komen. Sinds de eerste btalancering van Triggerme.nl, enige maanden geleden, is dit concept verder uitgewerkt tot een uitgebreid financieel platform.

Veel consumenten hebben er genoeg van om kostbare werktijd of vrije tijd te besteden aan het hypotheekshoppen. TriggerMe biedt deze consumenten de mogelijkheid om deze kostbare tijd te besparen en kosteloos digitaal persoonlijke aanbiedingen en adviezen te vergelijken.

Tijd- en kostenbesparing
De consument die zich registreert, vult een vragenlijst in. Deze informatie komt geanonimiseerd ter inzage bij deelnemende hypotheekverstrekkers, banken en intermediairs. Deze financile dienstverleners kunnen vervolgens rechtstreeks bij hun potentile doelgroep hun deskundigheid en dienstverlening aanbieden. De consument kan deze aanbiedingen en adviezen nadien met elkaar vergelijken en zelf contact op nemen met de dienstverlener door wie hij zich graag verder wil laten adviseren.

Voordeel
"Zowel de consument als de financieel dienstverlener hebben voordeel van dit unieke concept." aldus Paul Vossen, n van de initiatiefnemers van TriggerMe. "De consument bespaart tijd n geld, en de dienstverlener kan rechtstreeks bij zijn potentile doelgroep zijn deskundigheid en dienstverlening aanbieden. In deze economisch uitdagende tijden toch niet geheel onbelangrijk!"

Onafhankelijk en betrouwbaar
"Voor alle duidelijkheid", voegt Vossen daar meteen aan toe: "TriggerMe is volledig onafhankelijk en heeft geen enkele binding noch belang met de aangemelde dienstverleners of de consumenten. TriggerMe brengt `slechts' vraag en aanbod bij elkaar en treedt op als facilitator en beheerder van de digitale marktplaats in de vorm van de website Triggerme.nl .


Deel: ' TriggerMe financile marktplaats voor consument en dienstverleners '
Lees ook