NESTT – Nieuw initiatief voor samenwerking bedrijven anno 2013


Borne, 20130513 -- Twente heeft een nieuw initiatief voor specialisten in Huis & Wonen. NESTT biedt samenwerking via on- en offline mediaplatform. NESTT is opgericht door specialist Maciek Dec en bestaat uit een groep ondernemers die hun krachten bundelen en samen een eigen webplatform met magazine realiseren. Het doel? Een betere vindbaarheid op internet en doelgerichtere PR-activiteiten.

Veel ondernemers vechten om hoog te kunnen scoren op Google. Om dat te bereiken, wordt veel geld gespendeerd aan SEO-specialisten. De ondernemers volgen dan een lang, moeizaam traject in een sector met veel concurrentie en een dominante zoekmachine. Het idee van NESTT is om de betere specialisten te bundelen om op die manier kennis, verhalen en informatie te delen via NESTT. Nu is er één aanspreekpunt voor alle specialisten, leveranciers en afnemers in de design-, huis-, tuin- en woonwereld. Gezamenlijk wordt er gebouwd aan een groot en actief webportaal met een ondersteunend magazine.

Maciek Dec van Macc Design is de initiatiefnemer van NESTT. Maciek is zelf ook een specialist en is zeer actief binnen de interieurbouw en de keukenmarkt. Hij heeft het concept op poten gezet en rekent nu op feedback van de deelnemers en de bezoekers/lezers van NESTT, om het mediaplatform nog meer te perfectioneren. Hiervoor is ook de hulp ingeschakeld van de Saxion - MER opleiding in Zwolle.

Voor de regio Twente is NESTT nog op zoek naar meer specialisten. NESTT beperkt zich niet tot de regio Twente, maar start wel van daaruit. Door deel te nemen aan NESTT kunnen de specialisten meer klandizie opbouwen en ontmoeten zij collega-deelnemers om mee samen te werken. De deelnemers krijgen door NESTT meer naamsbekendheid en een hechtere klantenbinding.

Ben jij een woonspecialist en denk jij na het lezen van dit artikel: ik wil ook meewerken aan NESTT? Ga dan snel naar www.nestt.nl en laat je gegevens achter. Wie weet kun jij ook een van de specialisten van NESTT worden.


Deel: ' NESTT – Nieuw initiatief voor samenwerking bedrijven anno 2013 '
Lees ook