Nieuwe Online Roomplanner geeft woning inrichten extra dimensie


Populaire 3D-interieurontwerper van Wonenonline verwelkomt 125.000e gebruiker

Assen, 20110228 -- De Roomplanner, de online interieurontwerper van Wonenonline.nl, passeerde onlangs de grens van 125.000 gebruikers. Via het programma kunnen bezoekers gratis een 2D- of 3D-schets van hun inrichting maken en hun creativiteit de vrije loop laten. De Roomplanner, beschikbaar gesteld door Navigram, is onlangs vernieuwd. Het programma heeft een nieuwe opzet en biedt gebruikers diverse handige toepassingen. Zo wordt inspiratie creatie.

Eerste hulp bij inrichten

De Roomplanner biedt uitkomst voor gebruikers die weinig tijd hebben om heen en weer te rijden naar meubelboulevards en thuis met meubels te schuiven. Verhuizen, verbouwen of het opnieuw inrichten van een woning wordt een fluitje van een cent. Met één muisklik kan de bezoeker zijn woon- of slaapkamer in de juiste verhouding op het scherm laten verschijnen. Gebruikers kunnen direct experimenteren met meubels, verlichting, kleuren, vloeren en stoffering. Gebruikers van het programma kunnen in een handomdraai een schets maken van hun toekomstige interieur.

Extra opties

De Roomplanner heeft niet alleen een nieuwe, professionele lay-out en een eenvoudiger gebruikersmenu. Ze is uitgebreid met talloze handige opties, die van digitaal inrichten een levenechte ervaring maken. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Gebruikers van de ‘Roomplanner nieuwe stijl’ kunnen;
- kiezen uit nog meer objecten (meubels en woonaccessoires);
- makkelijker bladeren en switchen tussen verschillende weergaven;
- meerdere ruimtes en verdiepingen tegelijk inrichten;
- schuine wanden en hoeken meenemen in hun ontwerp;
- deuren en ramen eenvoudig van de ene naar de andere muur verplaatsen;
- spelen met zonlicht, afhankelijk van de locatie en tijd van het jaar;
- kiezen uit een brede selectie van achtergrondafbeeldingen;
- eigen materialen, zoals behangmotief, stoffering of bekleding uploaden en integreren;
- gebruikmaken van extra printopties.

Via e-mail kunnen gebruikers het resultaat van hun ontwerp eenvoudig doorsturen naar familie, vrienden of eventuele klanten. Dit maakt het virtueel inrichten van hun huis extra veelzijdig.

De Roomplanner is te vinden op:  www.roomplanner-online.nl

Over Wonenonline
Wonenonline, een groot online woonportaal, is al jaren dé plek om interieurideeën op te doen. Of het nu gaat om de laatste woontrends, unieke meubelstukken of adviezen van interieurstylisten… Gebruikers vinden hier alles wat zij nodig hebben om van hun huis een thuis te maken. Kijk voor meer informatie op www.wonenonline.nl.


Deel: ' Nieuwe Online Roomplanner geeft woning inrichten extra dimensie '
Lees ook