Qmulus investeert in kwaliteit


DEN HAAG, 20160404 -- Settle Service, een deelneming van Qmulus invest, mag hét keurmerk voor relocation providers met stip blijven voeren. Voor de vierde keer op rij bevat het rapport van de EuRA Global Quality Seal (GQS) lovende kritieken. “Het management van Settle Service volgt de GQS standaard zichtbaar. In veel gevallen hanteert Settle Service hogere kwaliteitsnormen dan voor de GQS nodig is,” zegt Jochen Muskalla van the EuRA Global Quality Seal.

Irene Bunt, managing director van Settle Service, is erg blij met deze herwaardering. “Het is fijn om te constateren dat we aan alle eisen voldoen, en dat onze opdrachtgevers daar ook vanuit kunnen gaan.” En ook de gemeten kwaliteit onder klanten is hier het bewijs van: drie jaar achter elkaar waarderen de klanten van Settle Service het bedrijf als excellent. Van de voorbereidingen voor de immigratie tot het openen van een bankrekeningnummer, en van het vinden van een huis tot het importeren van auto’s: multi-nationals kunnen ervan uitgaan dat buitenlandse medewerkers zorgeloos worden opgevangen.

“We gaan niet anders werken, maar we willen wel blijven groeien. En nog meer multi-nationals en immigranten ontzorgen als het gaat om relocation services. We verwelkomen volgende week dan ook graag onze nieuwe marketing en salesmanager Simon Maandag.”

Settle Service

Settle Service BV bedient veel multi-nationals in Nederland die hulp nodig hebben bij het verhuizen van immigranten die hier voor hen komen werken. Settle Service is een deelneming van Qmulus invest. “Weer een groeiende deelneming waar we trots op kunnen en mogen zijn!” aldus Richard Westerhuis, CEO van Qmulus.  

Global Quality Seal

De EuRA Global Quality Seal is 's werelds eerste accreditatie programma voor relocation providers. Dit baanbrekende initiatief voorziet in een rechtstreekse en kosteneffectieve externe audit en geeft de excellentie van de leden die verhuisdiensten leveren aan. Het is gebaseerd op het management model ISO 9001 en het specificeert de processen en KPI’s met de hoogste normen als het gaat om relocation services.

Qmulus

Qmulus is een investeringsbedrijf dat groeikapitaal verschaft aan succesvolle ondernemers bij het realiseren van hun groeidoelstellingen. Qmulus investeert graag in schaalbare, (snel)groeiende ondernemingen met een verdedigbaar concurrentievoordeel. Zij herkent graag de ondernemer die het lef heeft om tegendraads te zijn en hiernaar durft te handelen. Dit denkproces stimuleert zij met veel plezier. In de praktijk levert dit vaak mooie kansen op die resulteren in succes.


Deel: ' Qmulus investeert in kwaliteit '
Lees ook